Dacia Duster

Overheid is gek op Logans

06-02-2012
RichardMCV
Dacia Logan
0

[image=collection,2012,renault-logan-for-police-cairo,right]renault-logan-for-police-cairo.jpg[/image]Na het binnenslepen van een megacontract om het wagenpark van de politie in Cairo te vernieuwen, heeft Egyptian International Motors, Renault's officiele  en exclusieve importeur, de laatste auto's geleverd van een totaal van ongeveer 500 Logans!

Hierbij gaat het om ongeveer 300 MCV's en 200 sedans. Deze overeenkomst was weer een mijlpaal in het vertrouwen dat men heeft in renault en haar voertuigen, specifiek in termen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Het besluit van de politie in Cairo is onder meer tot stand gekomen vanwege de geboden service en kwaliteit van Renault's Aftersales. Deze ontwikkeling bevestigd de plek die Renault veroverd heeft als marktleider in Egypte en als belangrijkste rivaal van de Zuid-koreaanse markt.

[image=collection,2012,renault-logan-police-car-in-rio-de-janeiro,right]renault-logan-police-car-in-rio-de-janeiro1.jpg[/image]Een andere grote stad die voor de Renault Logan heeft gekozen voor het wagenpark van de politie is Rio de Janeiro. Het politie-korps ontving maar liefst 1300 Logans, uitgerust met onder andere on-board camera's, communicatiesystemen en computers.  De Logan vervangt hier een hele vloot VW's.

Maar ook in andere landen is men niet "vies" van de Logan als politie auto.  Ook in bijvoorbeeld Marokko, Rusland en Colombia is een groot deel van het politie-wagenpark een Logan.

EN nou is het wachten op de wagenparkheerders van de nederlandse politie om tot aanschaf van Dacia's over te gaan...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.