Dacia Duster

Persbericht: Dacia Lodgy staat in de showroom

03-09-2012
RichardMCV
Dacia Lodgy
0

Vandaag heeft Dacia een officieel persbericht laten uitgaan waarin is medegedeeld dat de Lodgy vanaf heden in de showroom staat:

"De nieuwe Dacia Lodgy, de veelzijdige Dacia met een royale binnenruimte en een aantrekkelijke prijs, staat vanaf nu bij de Dacia-dealer in de showroom. Met zijn geweldige ruimte-prijsverhouding en de robuustheid en functionaliteit waar Dacia om bekendstaat, markeert de Lodgy een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk. De nieuwe Dacia Lodgy is te koop voor prijzen vanaf 15.290 euro.

Met de nieuwe Lodgy betreedt Dacia voor het eerst het MPV-segment. De vijf- of zevenpersoons familieauto is 4,5 meter lang en 1,75 meter breed. In de zevenpersoonsversie is de derde zitrij eenvoudig op te klappen of zelfs volledig uit te nemen, waardoor de al riante bagageruimte van 207 liter is te vergroten naar maar liefst 827 liter. In de tweezits-configuratie bedraagt de bagageruimte zelfs 2.617 liter, waarmee de Lodgy tot de ruimste in zijn segment behoort.

Dacia heeft voor de Lodgy extra aandacht besteed aan de kwaliteit van het interieur. Met de verbeterde materialen, de naadloze afwerking en de grotere ergonomie biedt de Lodgy ongekend veel waar voor zijn geld. In Nederland komt de Lodgy met keus uit drie motoren op de markt. De benzineversie wordt aangedreven door een nieuwe 1.2 TCe 115-motor. Voor de dieselversie is er keus uit twee motoren: de dCi 90 en de dCi 110. De dCi 90 is zelfs zo zuinig dat hij tot eind 2012 in aanmerking komt voor slechts 20 procent bijtelling bij zakelijk gebruik.

De prijzen van de Dacia Lodgy beginnen bij 15.290 euro, inclusief BTW en BPM. De meerprijs van de zevenpersoonsversie bedraagt 900 euro. Bovendien is de Dacia Lodgy nu verkrijgbaar met een aantrekkelijk financieringsaanbod. Met Dacia's 50% 50%-deal hoeft de koper bij aanschaf slechts 50 procent van het aankoopgedrag te betalen en de rest binnen drie jaar, rentevrij! Daardoor is er al een Dacia Lodgy vanaf slechts 7.645 euro!"


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota