Dacia Duster

Renault Duster met 2 liter motor en automaat

20-04-2012
RichardMCV
Renault
0

Renault DusterNee, het is geen grapje. Alleen helaas voor ons wordt deze versie hier niet geleverd. In Mexico daarentegen is de verkoop begonnen van deze versie.

De auto ziet er iets anders uit dan we hier gewend zijn. Natuurlijk met het Renault-logo op de "neus" maar ook een kunststof pushbar met geintegreerde lampen (verstralers). De mistlampen zitten nog wel steeds op dezelfde plek onderin de bumper. Daarnaast is als accessoire ook in Mexico de dagrijset leverbaar.

Renault DusterNeem je de auto met full options dan heb je wel erg veel licht aan de voorzijde. natuurlijk heb je je standaard koplampen maar ook de mistlampen, de verstralers in de extra pushbar EN de led-dagrijverlichting in de onderste grille.

In Mexico wordt de Duster in 5 kleuren geleverd, te weten:

  • Rojo Fuego (rouge de feu)
  • Gris Estrella (Gris platine)
  • Negro Nacré (Noir Nacré)
  • Blanco Glaciar (Blanc Glacier)
  • Brun Cajou

De prijzen liggen daar wel anders dan hier, Logisch want daar is de belastingdruk op een auto niet zo hoog als hier. Ze kennen daar een tweetal versies (Expression, Dynamique) en 3 uitvoeringen (TM, TA en TA Pack). De prijs varieert daar van 218.000 Mexicaanse Peso tot 271.000 Mexicaanse Peso.

Als je dit omrekent dan kom je ongeveer op 12.500 euro - 15.600 euro. Voor dit laatste bedrag heb je dan wel de 2 liter versie voorzien van automaat....


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.