Dacia Duster

SCOOP!!! Renault/Dacia Dokker komt eraan!!

12-03-2012
RichardMCV
Dacia Dokker
0

Dacia scoopEr werd al steeds over gespeculeerd dat er een 2e versie van de Lodgy zou komen met schuifdeuren. Dit is nu geen speculatie meer! Het eerste officiele document is opgedoken waarin het bestaan van deze versie gewoon wordt vermeld.

Dankzij Eugene is dit document hier terecht gekomen voor publicatie, bedankt!!

Het gaat hierbij om een montagehandleiding voor de spatlappen. Deze spatlappen zijn geschikt voor de Sandero, de Logan Sedan, de Logan MCV, de Logan Pickup, de Duster, de Lodgy EN de Dokker.

Deze nieuwe naam wordt ook expliciet genoemd! Er wordt zelfs een datum genoemd. De spatlappen zijn geschikt voor de Lodgy vanaf 04/2012, vanaf dit moment staat de Lodgy namelijk in de showroom in sommige landen. Voor de Dokker staat een datum van 07/2012.

In het document wordt niet gesproken over of er een Renault danwel een Dacia-versie of misschien wel beide komt. Het logo op de grille in de tekening lijkt het Renault embleem te zijn.

Wel is in de afbeeldingen duidelijk te zien dat de Dokker een schuifdeur aan bestuurderszijde heeft EN ook twee deuren aan achterzijde net als de MCV. Een ander opvallend detail is dat de Dacia Dokker korter is getekend. Dus ook deze bewering is hiermee bewezen! (klik op de afbeeldingen om te vergroten)

UPDATE: Het document blijkt er voor zowel Dacia als Renault te zijn. Met andere woorden: zowel de Lodgy als de Dokker komen onder beide merknamen beschikbaar !!

UPDATE: Het document blijkt er voor zowel Dacia als Renault te zijn. Met andere woorden: zowel de Lodgy als de Dokker komen onder beide merknamen beschikbaar !!
Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.