Dacia Duster

Stepway variaties wereldwijd

29-02-2012
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2012,stepway-naam-op-achterzijde-van-de-klep-logo,right]stepway-naam-op-achterzijde-van-de-klep-logo.jpg[/image]De Sandero Stepway gaat al weer een tijdje mee. Kenden we hem eerst als Renault gebadge versie en werd er beweerd dat hij absoluut niet voor de Europese markt bestemd was, Toch zette hij korte tijd later voet op het vaste Europese land.

Hier in Nederland kennen we maar 1 variant die leverbaar is in 3 kleuren en met keuze uit 1 motor, namelijk de 1.6 MPI. Elders kent men ook nog de 1.6 16V, tevens ook als Bifuel-versie maar ook de 1.5 diesel wordt in sommige landen geleverd in de Stepway. Daarnaast zijn er veel meer kleuren beschikbaar maar die worden hier niet geleverd.

De Stepway bestaat nu in ieder geval met 5 !! verschillende fronten. 4 hiervan zijn Renault-versie, de andere is de Dacia variant zoals we die hier kennen.

Ook de teller-units zijn niet overal hetzelfde. in ieder geval worden er minimaal 4 varianten geleverd. En dit geldt natuurlijk ook voor de belettering van de auto. De naam Stepway op de deuren zien we  wel overal terugkomen; de naam op de achterklep varieert wel weer afhankelijk van het land waar hij geleverd wordt.

En nou schijnt het dat ook de Stepway in gewijzigde vorm op de Autosalon van genéve komt te staan. Welke wijzigingen er worden doorgevoerd zijn nog niet allemaal duidelijk maar er wordt gesproken van meer kleuren en een versie met rode accenten in het interieur. Daarnaast schijnt de 1.5 16V hier ook geleverd te gaan worden. Dit is ten minste goed nieuws.

Hieronder zie je de verschillende varianten; klik op een afbeelding om te vergroten.

Dashboard varianten:

Nog een paar dagen en dan zullen we werkelijk zien wat er allemaal op de Autosalon van Genéve staat. Batterijen zijn opgeladen, SD-kaartjes leeggemaakt, extra SD-kaartjes klaargelegd, 2 foto-toestellen mee...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.