Dacia Duster

Tijd voor vakantie

20-07-2012
RichardMCV
Overig
0

VakantieHet is weer zover; de grote vakantie is weer aangebroken. Tijd voor het gezin dus. We gaan uiteraard weer op pad met de Dacia. Dit jaar is de verwachting dat we de 4000 km wel zullen gaan halen. Gelukkig is dat geen straf in de Dacia ; nu na ruim 5 jaar zitten de stoelen nog steeds goed en stappen we uitgerust uit, ook na een rit van honderden kilometers.

Er staan een aantal artikelen klaar; deze worden automatisch geplaatst. Ik heb maar beperkt toegang tot de email-box; die moderne apparatuur zoals Iphone en dergelijke met een prijzig abbonement (zeker als je internettoegang hebt in het buitenland) daar beschik ik niet over. Wel kan ik bij de plaatselijke VVV af en toe even achter de PC duiken.

Derhalve bestaat de kans dat email niet direct beantwoord worden. En net als vlak voor elke vakantie moet ik helaas de registratiemogelijkheid uitschakelen vanwege het nog steeds toenemende aantal spammers (het aantal spammers lijkt wel te stijgen naarmate er meer werkloosheid is). Direct na mijn vakantie zal ik de mogelijkheid tot registratie weer inschakelen.

Rest mij een ieder die op vakantie gaat, of dit leest vanaf zijn of haar vakantie-adres, een heel prettige vakantie toe, rij veilig, houd em tussen de lijntjes en kom veilig terug.

Groetjes,

Richard


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.