Dacia Duster

Voorbereidingen voor de Dacia Fandag 2012

05-06-2012
RichardMCV
Evenement
0

Een meeting kent eigenlijk 3 stadia: het opbouwen, de meeting zelf en de demontage. Dit jaar was ik al heel vroeg aanwezig. Hierdoor had ik de gelegenheid om de voorbereidingen te bekijken en deels vast te leggen op de gevoelige digitale plaat.

Het leuke hiervan is dat je dan foto's krijgt die de meesten niet maken. De meeste bezoekers komen immers na de opgegeven tijd en zien de voorbereidingen niet. Zelfde geld ook na de meeting. De Dacia's moeten dan allemaal weer opgehaald worden. Daarover volgt nog een ander artikel.

De mensen van de organisatie waren er nog eerder bij. Ik had gehoopt op foto's van het afladen van de Dacia's maar ze stonden al op het terrein. Ook de overkapping waar men zich kon melden stond al. De cateraar had zijn wagen ook al staan en was bezig met het klaarzetten van diverse spullen.

In eerste instantie stonden de Dacia's gewoon zo maar geparkeerd, maar gaande weg de voorbereidingen kregen ze allemaal hun plek. Wel moesten de Lodgy's eventjes ruimte maken voor de truck van 100% NL.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.