Dacia Duster

Zomeractie inbouw cruise control

06-06-2012
Joost
Overig
0

cm4Car Profession heeft met het oog op de komende vakantieperiode een interessante aanbieding voor de leden van Dacia Club Nederland, namelijk het inbouwen van een cruise control. Met een cruise control gaat het comfort tijdens het rijden omhoog. Je krijgt een gelijkmatige en ontspannen rijstijl, waardoor je beter uitgerust op je eindbestemming aankomt. Tevens is door de constante snelheid een brandstofbesparing mogelijk, in de meest gunstige gevallen kan deze brandstofbesparing oplopen tot wel 10 procent. Bovendien zal ook de kans op verkeersovertredingen kleiner worden, wanneer je de cruise control programmeert op de maximum voorgeschreven snelheden.

Speciaal voor leden van Dacia Club Nederland heeft Car Profession een paar zaterdagen gereserveerd, waar je op in kunt schrijven. Het betreft zaterdag 23 en zaterdag 30 juni. Op deze dagen wordt dan voor [500 euro,- all in een cruise control ingebouwd (normaal 599 euro en voor leden 550 euro) in auto's met een elektronisch gaspedaal. Voor de modellen die nog een gaskabel hebben zal dit 450 euro zijn. Er wordt dan standaard de CM-4 bediening gemonteerd i.p.v. de CM-3.

Er kunnen maximaal 6 auto's per dag voorzien worden van een cruise control. Bij grote belangstelling zal het aantal reserveringsdagen uitgebreid worden.

De montage gebeurt in de werkplaats van Car Profession, gelegen aan de Proostwetering 24m in Utrecht. Er is voldoende parkeerruimte en Winkelcentrum The Wall is 5-10 min lopen

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden via 06-11302902 of via email: info@carprofession.nl.

Graag ook aangeven welk type en welke motor de Dacia Duster, MCV of Sandero heeft. Wilt u daadwerkelijk profiteren van deze unieke aanbieding, dan dient u bij uw bezoek aan Car Profession uw lidmaatschapspas 2012 van Dacia Club Nederland te tonen!

carprofession[/p]
Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.