Dacia Duster

Dacia blikt terug op succesvolle Dacia Dag

18-11-2013
Mike
Evenement
0

DaciaDagZaterdag 16 november jl. stond het voormalige militaire vliegveld Valkenburg volledig in het teken van de Dacia Dag 2013. Honderden Dacia-rijders beleefden een enerverende dag met leuke activiteiten voor jong en oud, interessante workshops en testritten in de nieuwe Dacia Logan MCV. De kinderen werden verrast door de intocht van een bijzondere gast en Dacia-ambassadeur Dean Saunders sloot het evenement af met een spetterend optreden.

Dacia blikt terug op een buitengewoon succesvolle Dacia Dag. Met zon vijfhonderd Dacia's op het parkeerterrein en 1.500 volwassenen en kinderen was het een drukte van jewelste. Speciaal voor het evenement was de nieuwe Dacia Duster naar Nederland gehaald, zodat de bezoekers alvast konden kennismaken met dit nieuwe model. In de nieuwe Dacia Logan MCV konden geinteresseerden testritten maken op een speciaal parcours met drie uitdagingen. De chauffeur die het parcours het beste aflegde, werd aan het einde van de dag verkozen tot Beste Dacia Rijder 2013.

Het gehele terrein was afgeladen met stands van onder meer Dacia Nederland, de Nederlandse Dacia Club Daciast, Dacia Financial Services, TomTom en Michelin. Er werden zowel binnen als buiten talloze activiteiten en workshops georganiseerd, zoals de interessante en leerzame zomer-/winterbandentest van Michelin, de workshop Dacia Geschiedenis en de KIP-caravantest.

Circus Tadaa! organiseerde een circusworkshop voor honderd kinderen, die na afloop ook een unieke voorstelling gaven. Andere kinderen konden terecht op het Open Zeil voor het aanleren van circustechnieken. De kinderen konden zich ook uitleven op de indoor skelterbaan van Berg Toys. Als klap op de vuurpijl werden Sinterklaas en de Zwarte Pieten door de vele kinderen met luid gejuich verwelkomd. De succesvolle Dacia Dag werd passend afgesloten met een spetterend optreden van Dacia-ambassadeur Dean Saunders. De altijd enthousiaste Bavo Galama was spreekstalmeester.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.