Dacia Duster

Dacia Dokker vanaf 15.990 euro

01-05-2013
Mike
Overig
0

PrijsbekendmakingMet zijn veelzijdigheid en opvallende, robuuste design zorgt de Dacia Dokker voor flink wat vernieuwing in zijn segment. De praktische en betrouwbare personenauto past zich moeiteloos aan alle omstandigheden en plannen aan. Bovendien is de Dokker met een vanafprijs van 15.990 euro zeer aantrekkelijk geprijsd. De nieuwe Dacia Dokker is vanaf 1 mei te bestellen en staat vanaf medio mei bij de Dacia-dealer in de showroom.

De Dacia Dokker is de ultieme auto voor elke dag. Dankzij zijn modulaire interieur is de hij even geschikt voor een ritje naar de supermarkt als voor een trip naar Zuid-Frankrijk. De nieuwe Dokker biedt royale ruimte aan personen en spullen: de bagageruimte heeft een inhoud van maar liefst 800 liter, die met neer- en opgeklapte achterbank zelfs is uit te breiden tot 3.000 liter! De handige brede schuifdeuren en de asymmetrische achterdeuren maken in- en uitladen eenvoudig.

Zuinig in verbruik

De Dokker is niet alleen vriendelijk in het gebruik, maar dankzij het zuinige motorenaanbod ook vriendelijk voor de portemonnee. De Dokker is leverbaar met keuze uit de nieuwe TCe 115-benzinemotor en de dCi 90-diesel: deze hebben een gemiddeld brandstofverbruik van respectievelijk 6,2 l/100 km en 4,5 l/100 km.

Prijsbekendmaking

Complete uitrusting

Dacia biedt de Dokker in twee uitrustingsniveaus aan: de Ambiance (vanaf 15.990 euro) en de Laureate (vanaf 17.490). De Ambiance is standaard uitgerust met onder meer een ABS-remsysteem, frontairbags, zijairbags voor, op afstand bedienbare centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare zijruiten voor en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. In de Laurete-uitvoering komen hier onder meer zijschuifdeuren met uitzetramen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, mistlampen voor en airconditioning bij.

Prijsbekendmaking

Multimedia-aanbod

De uitrusting van de nieuwe Dacia Dokker is onder meer uit te breiden met diverse multimediaopties: Dacia Plug and play Radio: radio met CD/MP3-speler, Bluetooth, stuurwielbediening, een USB- en JACK-aansluiting; MEDIANAV-navigatie- en multimediasysteem: 7-inch touchscreen, radio/MP3 met stuurwielbediening, Bluetooth, USB- en JACK-aansluiting.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.