Dacia Duster

Dacia Nieuws: Fandag, puzzelrit en enquete

06-03-2013
Mike
Club
0

[image=collection,2013,DSC_6128_thumb,right]DSC_6128_thumb.jpg[/image]Dacia Nederland heeft ons laten weten dat De Dacia Fandag dit jaar pas plaats zal vinden in oktober. Op dit moment is er nog weinig over bekend, maar het belooft een heel bijzondere Dacia dag te worden! Zodra er meer te melden is over de datum of de invulling van de dag, dan melden wij dat natuurlijk.

Puzzelrit vervroegd!

[image=collection,2013,puzzelrit_thumb,right]puzzelrit_thumb.jpg[/image]In tegenstelling tot hetgeen eerder op onze algemene ledenvergadering is bekend gemaakt, zal onze puzzelrit dit jaar niet op zondag 15 september verreden worden, maar op zondag 2 juni. Dit alles heeft te maken met het feit dat de jaarlijkse Dacia Fandag pas zal worden georganiseerd in oktober. Daarom vonden wij het wenselijk om ons evenement te vervroegen. Dit jaar zal onze puzzelrit verreden worden vanuit Boxmeer. Te zijner tijd volgt hierover meer informatie.

De inschrijving voor de puzzelrit is reeds geopend.

Enquete Webasto schuifdaken

[image=collection,2013,enquete.jpg,right]enquete.jpg[/image]Van Peter-Arjen Bregman, International Sales Manager werkzaam voor Webasto Thermo en Comfort SE ontvingen wij het verzoek om onder Daciarijders een enquete uit te zetten. Webasto is wereldwijd marktleider op zowel fabrieks- als nabouw schuifdaken. Sinds enige tijd is Webasto in samenwerking met hun vestiging in Roemenie in gesprek met Dacia.

Dacia heeft aangegeven interesse te hebben in het aanbieden van schuifdaken, wat in de huidige modellen nog niet het geval is. Vraag van het Dacia hoofdkwartier is nu in welke mate Dacia rijders geinteresseerd zouden zijn in het bestellen van deze optie. Het eerlijkste antwoord komt natuurlijk uit de monden van de Dacia-rijders.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.