Dacia Duster

Dacia Store Utrecht opent haar deuren

14-04-2013
RichardMCV
Evenement
0

In navolging tot de landen om ons heen heeft Nederland nu ook (weer) een Dacia Store. Al eerder had de Bochane Groep een poging ondernomen om een pure Dacia-vestiging te openen. Dit leek in eerste instantie goed te gaan maar na een tijdje is deze weer geruisloos overgegaan naar een Renault vestiging.

Nu gaat de Stam Groep het proberen. In Utrecht, aan de Leidseweg 120, Heeft Stam Utrecht een vestiging geopend die alleen voor de verkoop van Dacia bedoeld is. In de showroom zie je dus ook alleen maar nieuwe en gebruikte Dacia’s staan. Voorheen nam Dacia een klein deel van een Renault-showroom in beslag; nu heeft Dacia haar eigen ruimte.

Tijdens de opening dit weekend was de Sandero Stepway ruim aanwezig, ook voor een proefrit. Ook de Dokker in zowel een personen-uitvoering als in besteluitvoering waren te bezichtigen. Uiteraard ontbraken de Lodgy en de Duster niet. De huidige MCV wordt niet meer nieuw geleverd dus die was alleen als jong gebruikte auto aanwezig.

Onder het genot van koffie, thee, frisdrank en een petit four kon men de auto's bekijken en in gesprek gaan met de aanwezige verkopers.

En nou maar hopen dat de economie aantrekt zodat men de handen vol heeft aan de verkoop...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota