Dacia Duster

Duster in Black edition

14-08-2013
RichardMCV
Dacia Duster
0

Dacia heeft een speciale versie van de Duster "gelanceerd" speciaal voor Engeland. Deze eenmalige versie is uitgebracht om Het Goodwood Festival of Speed te vieren.

In vergelijking met de gewone versie heeft deze een meer sportieve uitstraling en extra opties. Gebaseerd op de Ambiance dCi 110 4×2 wordt de auto geleverd in een geborstelde zwarte vinyl wrap afwerking, met unieke 18 inch aluminium velgen, dakrails en verstralers op het dak.

Binnenin zal de Black Edition een luxueuze bekleding krijgen met lederen interieur, een Kenwood media systeem met een 6-inch display, Garmin navigatiesysteem met TMC-verkeersinformatie, DAB, Bluetooth met handsfree bellen, iPod-connectiviteit, DVD-weergave, en USB aansluiting.

Te bestellen voor een prijs van rond de 17.500 pond zal de nieuwe Dacia Duster Black Edition worden geleverd aan haar klanten vanaf begin oktober.

"De Dacia Duster Black Edition is een meer upmarket versie van wat al een goed verkocht voertuig is. Ik daag iedereen uit naar huis te rijden in zo'n geweldig ogende SUV, met zoveel mogelijk uitrusting voor het geld", zei Phil Yprk, Dacia UK's marketing director.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota