Dacia Duster

Met korting naar Attractiepark Duinrell

13-05-2013
Joost
Club
0

DuinrellSpeciaal voor leden van Dacia Club Nederland heeft Duinrell een spetterend aanbod.Bezoek met 3,50 korting p.p. het attractiepark met eventueel ook een bezoek aan het Tikibad. Leden kunnen tot en met 30 juni 2013 via internet met 3,50 korting entreekaarten kopen. Deze e-tickets zijn geldig t/m 31 oktober 2013, met uitzondering van 28 en 29 september. Klik hiervoor, nadat je bent ingelogd op de clubpagina op de link onder het kopje 'kortingen'.

Een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

DuinrellGa naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar en beleef een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie, zoals de nieuwste familieachtbaan Dragonfly! In deze stoere achtbaan vlieg je in spannende bochten kriskras langs de bomen. Maak ook een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan Falcon. Vanuit het Kikkerrad of vanaf de Uitkijktoren kun je genieten van een prachtig uitzicht over Duinrell. In de Monorail fiets je vrolijke rondjes boven alle sprookjes van Wonderland.

Oneindig veel glijbaanplezier in het Tikibad

DuinrellBeleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanenparadijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon.

Ga voor openingstijden, prijzen en veiligheidsregels* naar www.duinrell.nl

* Kinderen kleiner dan 1.20 m zijn verplicht een drijfmiddel (bijv. zwemvleugels) te dragen in het Tikibad (ongeacht zwemdiploma's).

Lees de belangrijke veiligheidsvoorschriften op www.duinrell.nl


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota