Dacia Duster

Nieuw: zoeken op Daciast.nl

21-04-2013
Mike
Overig
0

[image=collection,2013,Search-icon,right]Search-icon.png[/image]Daciast.nl bestaat inmiddels bijna vier jaar. Daciast.nl werd op 6 mei 2009 geregistreerd, waarna op 9 mei 2009 het eerste artikeltje op de site verscheen. Gedurende de afgelopen vier jaar zijn er talloze artikelen geplaatst, foto's en bestanden geupload en reacties van gebruikers geplaatst. Hoogste tijd dus om al die nuttige informatie op een handige manier terug te kunnen vinden. De afgelopen weken is er dan ook keihard gewerkt om die grote hoeveelheid artikelen, bestanden, en reacties allemaal te indexeren en doorzoekbaar te maken.

Het resultaat van al het harde werk levert slechts een klein zichtbaar blokje op aan de rechterkant van alle pagina's, waarmee je direct in de krachtige zoekmachine uitkomt. De resultatenpagina biedt je een helder overzicht van alle pagina's waarop de gevraagde zoekterm teruggevonden is. De zoekmachine doorzoekt alle inhoud van de pagina's, dus ook de reacties die door bezoekers achtergelaten zijn bij nieuwsberichten en 'De Dacia van...'.

Voor het zoeken maken we gebruik van een zoekmachine die speciaal gebouwd is om zo snel mogelijk grote hoeveelheden gegevens te doorzoeken. Zodoende krijg je eigenlijk altijd binnen een fractie van een seconde je zoekresultaten te zien. Tevens kun je gebruik maken van woorden als "AND" (om op alle termen te zoeken) en "OR" (om op een van de termen te zoeken), en met "+" en "-" aangeven dat bepaalde termen wel of niet moeten voorkomen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.