Dacia Duster

Opening Dacia Store in Utrecht

08-04-2013
Joost
Overig
0

[image=collection,2013,Dacia_Dokker,right]Dacia_Dokker300.jpg[/image]Potentiele Dacia-kopers en andere geinteresseerden kunnen vanaf 13 april alles te weten komen over de modellen van Dacia in een showroom die exclusief voor dit merk is ingericht. Deze zogenoemde Dacia Store is een initiatief van de Stam Groep en is te vinden in Utrecht. De Dacia Special Store is de enige vestiging in Nederland die uitsluitend Dacia vertegenwoordigt. De feestelijke opening van de Dacia Store vindt plaats op 13 en 14 april a.s.

Bezoekers van de Dacia Store aan de Leidseweg 120 in Utrecht zien iets wat ze nog niet eerder zagen: een showroom die gevuld is met uitsluitend Dacia-modellen. Omdat dit bedrijf volledig aan Dacia is gewijd, kunnen geinteresseerden zich helemaal onderdompelen in de Dacia-wereld.

Nieuwe merkstrategie

De opening van deze unieke Dacia Store is een aankondiging van de nieuwe merkstrategie van Dacia, die inhoudt dat het merk zich duidelijker profileert. De strategie houdt verder in dat Dacia-dealers meer zichtbaarheid krijgen door afgescheiden, herkenbare showrooms geintegreerd in de bestaande Renault-vestigingen. Gespecialiseerde Dacia-verkoopadviseurs zorgen bovendien voor vakkundig advies. De nieuwe Dacia Store van de Stam Groep is de enige losstaande Dacia-vestiging in Nederland.

Speciale acties en primeur Dacia Dokker en Dokker VAN

Tijdens de openhuis dagen zijn de onderstaande acties van toepassing:

  • 1. 20% Korting op alle Dacia accessoires
  • 2. Speciale TomTom actie
  • 3. Prijsvraag en win een Dacia Pakket
  • 4. Koop een nieuwe Dacia; maak kans op een reischeque van 150.-.

Bovendien introduceert Stam Dacia als eerste dealer in Nederland de Dacia Dokker en de Dacia Dokker VAN. De opening van de Dacia Store past ook bij de ambities van het merk. Dacia groeit en verwacht dit jaar in Nederland een marktaandeel van 1,5 % te behalen, dankzij de gunstigere CO2-emissies van de auto's en de komst van nieuwe modellen als de Dacia Lodgy, Dacia Dokker, de Dacia Sandero en de Dacia Logan MCV.

Adres en openingstijden: Stam Dacia Utrecht, Leidseweg 120, 3533 HCC UTRECHT. Open Huis weekend: Zaterdag 09.00 - 11.00 uur , Zondag 11.00 - 15.00 uur.

Leden van Dacia Club Nederland zijn met name welkom op zondag 14 april.

Dokkervan2


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.