Dacia Duster

Puzzeltocht Bochane met Dacia Club Nederland

03-06-2013
RichardMCV
Overig
0

Puzzelrit Bochane 1x per jaar organiseert de Dacia Club Nederland een puzzeltocht voor de leden. Door de organisatie wordt een route uitgezet waarbij diverse vraagstukken dienen te worden opgelost. Er zijn uiteraard makkelijke vragen maar ook vragen waar je flink moeite voor moet doen om het antwoord te vinden.Je zult daarom dus ook af en toe de auto moeten parkeren om het antwoord te gaan zoeken op de vragen.

Het emailtje aan de weergoden was aangekomen en gelezen. Gisteren was een schitterende dag voor een puzzeltocht. Er deden maar liefst 25 auto's mee aan de uitdaging om alle goede antwoorden te vinden. Al vroeg kwamen de auto's uit alle windstreken aangereden voor de ontvangst met koffie en frisdrank. Met tussenpozen van twee minuten mocht er steeds weer een voertuig vertrekken. Gedurende de rit kom je steeds weer Dacia's tegen die aan het zoeken zijn naar de oplossingen.

Dit jaar deed zeker niet onder voor de puzzeltochten van afgelopen jaren. De organisatie is er wederom in geslaagd om een route uit te zetten waarin door mooie stukken landschap wordt gereden. In 2009 en 2010 werd de puzzeltocht gestart vanuit arnhem; in 2011 en 2012 werd de puzzeltocht gereden vanuit de Muzenhof in Ermelo. Voor 2013 is gekozen om vanuit de Bochane vestiging in Boxmeer te vertrekken.

Tijdens de rit werden de volgende plaatsen aangedaan: Oeffelt, St. Agatha, Cuijk, Haps, Ledeacker, St Anthonis, Oploo, Merselo, Heide, Veulen, Meerlo, Blitterswijck, Wanssum, Maashees, Vierlingsbeek, Groeningen, Vortum-Mullen, Sambeek en als eindpunt weer de Bochane vestiging in Boxmeer.

Na afloop kon een ieder gebruik maken van de snackwagen om de inwendige mens bij te werken. Heerlijk zittend in het zonnetje kon men de snacks en de friet verorberen.

Van hieruit wil ik dan ook graag de organisatie bedanken voor alle moeite die genomen is om weer een puzzelrit uit te zetten. En een bedankje gaat natuurlijk ook uit naar alle aanwezige Dacia-rijders voor de gezellige dag!

Tot de volgende puzzelrit!

Hieronder vind je een aantal foto's om eem impressie te krijgen van de dag.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.