Dacia Duster

Slapen in je Dacia Dokker

30-04-2013
RichardMCV
Dacia Dokker
0

De vakantieperiodes breken weer aan. Langzaamaan is het weer mogelijk om er op uit te trekken. Dat kun je op vele manieren doen. Je kunt een huisje huren, of een hotel boeken. Ook het huren van een Camper is mogelijk.

Als je met maximaal twee personen bent dan is er nog een aantrekkelijk alternatief. Voorwaarde is wel dat je moet beschikken over een ruime auto, zoals de Dokker of de MCV. Deze kunt je namelijk eenvoudig omtoveren tot een voertuig om in te kunnen slapen met twee personen. Ik gebruik met opzet het woord "omtoveren"; de ombouwtijd is namelijk extreem kort.

Je hoeft er zelfs niets voor vast te zetten met schroeven. Ook hoef je geen mechanische veranderingen aan het voertuig aan te brengen. Klinkt veelbelovend! En dat is het ook. Waar gaat het hier om? het gaat om een box waarop een deelbare matras is geplaatst. In de box vind je een keukentje, waterkannen en opbergruimte.

De box is eenvoudig door twee personen achterin de auto te plaatsen. Je klapt de achterbank om, de vouwt de matras uit en bevestigt deze matras aan de ophangpunten van de gordels. En dat is eigenlijk alles. Deze uitgeklapte matras heeft dan een afmeting van 110cm x 195cm, voldoende voor de meeste mensen.

De leverancier van dit meubel in nederland is Buzzingo Campers. Het leveren van het complete systeem duurt ongeveer tien dagen.

Tijdens de opening van de Dacia Special Store was deze leverancier aanwezig om het product te demonstreren in de aanwezig Dacia Dokker.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.