Dacia Duster

Stam Utrecht Dacia Special Store open huis voor leden Dacia Club Nederland op 14 april

14-03-2013
Joost
Overig
0

[image=collection,2013,Dokkervan2_thumb,right]Dokkervan2_thumb.jpg[/image]Op zaterdag 13 en zondag 14 april wordt Stam Dacia Utrecht aan de Leidseweg 120, geopend. Op deze 2 dagen houdt Stam open huis voor alle Dacia rijders.Leden van Dacia Club Nederland zijn speciaal uitgenodigd om op zondag 14 april naar Utrecht te komen. Ook de nieuwe Dacia Dokker zal dan voor het eerst in Nederland te bewonderen zijn!Als enige dealer in Nederland heeft de Stam Groep besloten een vestiging te openen speciaal gericht op het merk Dacia. In deze volledig verbouwde vestiging wordt alleen het merk Dacia verkocht en zijn alle modellen en kleuren beschikbaar voor de Dacia klant. Daarnaast verzorgt Stam Dacia als Dacia Erkend reparateur ook onderhoud en reparaties aan Dacia's.

Feestelijke opening

Op zondag 14 april heet Stam tussen 11.00 en 15.00 uur speciaal de leden van Dacia Club Nederland welkom. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en je kunt vanzelfsprekend proefrijden in alle beschikbare modellen en in de vernieuwde showroom alle Dacia's bewonderen. Vanwege de opening zijn er aantrekkelijke acties op diverse Dacia accessoires en wordt er een ludieke prijsvraag gehouden waaraan alle bezoekers kunnen meedoen.

Primeur

Tijdens het Open Huis heeft Stam ook een primeur! Als eerste dealer in Nederland kun je op deze twee dagen hier ook de Dacia Dokker bewonderen, zowel de Van als de personenuitvoering.

Inschrijven?Schrijf hier online in voor deze feestelijke opening! Je bent van harte welkom op zondag 14 april.

Dokkerpersonen

Dokkervan


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota