Dacia Duster

Weer een jaar met uitdagingen

06-01-2013
RichardMCV
Overig
0

Zo, Ik ben weer heelhuids teruggekeerd van een welverdiende vakantie, al zeg ik het zelf. De afgelopen maanden zijn behoorlijk hectisch geweest vanwege het kijken naar een andere baan. Uiteraard had dit gevolgen voor het aantal artikelen op de site. Maar de rust is wedergekeerd en per 1 februari ga ik met veel zin beginnen aan een nieuwe baan.

In de afgelopen twee weken in Frankrijk heb ik een behoorlijk aantal Lodgy's mogen aanschouwen in diverse kleuren. Ook de nieuwe Stepway heb ik gezien "in het wild". De Sandero zoals we die nu kennen rijden daar in grote aantallen rond, net als de Logan Sedan.

De Dokker stond er al wel in de showroom maar was nog niet buiten te aanschouwen; dit zal echter niet lang meer duren. Ook hier in Nederland zullen we de komende tijd weer veel informatie gaan zien rondom de nieuwe modellen. De Sandero staat al in de showroom, de Stepway komt er aan. Net als de Dokker in meerdere uitvoeringen.

Zo zal het weer een jaar worden vol verwachtingen en uitdagingen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn die getoond worden in Geneve of Parijs dan ga ik weer een poging wagen om er naar toe te kunnen gaan.

Nu wordt het eerst de emails controleren en beantwoorden die binnengekomen zijn...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota