Dacia Duster

Dacia Instap Dag

14-01-2014
Joost
Overig
0

[image=collection,2014,Dacia_Instapdag,full]Banner_Website_Dacia_Instapdag_Noord_zonder_button1.jpg[/image]

De Randstedelijke Arend Auto bedrijven organiseren voor u de Arend Auto Dacia Instap Dag op 18 januari aanstaande. Tijdens onze Dacia Instap Dag maakt u onder meer kennis met de gloednieuwe Dacia Logan MCV. Een Dacia die door de vakpers inmiddels is geroemd om zijn moderne uiterlijk een zijn unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Maar ook de vernieuwde Dacia Duster vindt u in onze showroom.

Deze vernieuwde Duster is moderner maar heeft nog steeds dezelfde avontuurlijke kwaliteiten die hem geschikt maken voor alle terreinen. Kortom, twee nieuwe Dacia's die u zeker gezien moet hebben! Maar er is meer! Wat dacht u van de comfortabele Dacia Sandero, de sportieve Sandero Stepway, de ruime Lodgy of de praktische Dacia Dokker (Van) Stuk voor stuk Dacia's die allemaal gemaakt zijn volgens de filosofie van Dacia: betrouwbaar, eenvoudig, compleet en slim!

Overtuig uzelf in de showroom van Arend Auto. Tijdens de Arend Auto Dacia Instap dag kunt onder het genot van een hapje en een drankje ongedwongen kennis maken met alle Dacia-modellen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een proefritafspraak te maken in de Dacia van uw keuze. En tot slot ontvangt u van onze medewerkers na afloop een origineel Dacia cadeau als aandenken. U komt toch ook?

Graag verwelkomen wij u op de speciale Arend Auto Dacia Instap Dag op een van onze onderstaande vestigingen!

Amsterdam West

Donauweg 11

 020 - 561 96 11

Amsterdam Zuidoost

Joan Muyskenweg 14c

 020 - 561 96 50

Purmerend

Amperestraat 51

 0299 - 36 55 51

Weesp

Hogeweyselaan 201

 0294 - 23 86 10

Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 5

 075 - 650 45 32

De Arend Auto bedrijven in het zuiden van Nederland zijn druk bezig met het plannen van de Dacia Instap dag op deze locaties. Data hiervoor volgen op korte termijn, houdt dus onze website www.arendauto.nl in de gaten!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.