Dacia Duster

Dacia Instap dagen bij Arend Auto

21-01-2014
Joost
Overig
0

bannerarend

Na het succes van de Dacia Instap Dagen in onze randstedelijke vestigingen is het nu de beurt aan onze vestigingen in Noord-Brabant. Elk weekend kunt u op een van onze vestigingen terecht om kennis te maken met Dacia! Tijdens onze Dacia Instap Dagen maakt u onder meer kennis met de gloednieuwe Dacia Logan MCV. Een Dacia die door de vakpers inmiddels is geroemd om zijn moderne uiterlijk en zijn unieke prijs-kwaliteitsverhouding.

Maar ook de vernieuwde Dacia Duster vindt u in onze showroom. Deze vernieuwdeDuster is moderner maar heeft nog steeds dezelfde avontuurlijke kwaliteiten die hem geschikt maken voor alle terreinen. Kortom, twee nieuwe Dacia's die u zeker gezien moet hebben! Maar er is meer! Wat dacht u van de comfortabele Dacia Sandero, de sportieve Sandero Stepway, de ruime Lodgy of de praktische Dacia Dokker (Van)? Stuk voor stuk Dacia's die allemaal gemaakt zijn volgens de filosofie van Dacia: betrouwbaar, eenvoudig, compleet en slim!

Overtuig uzelf in de showroom van Arend Auto.Tijdens de Arend Auto Dacia Instap dagen kunt onder het genot van een hapje en een drankje ongedwongen kennis maken met alle Dacia-modellen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een proefrit te maken in de Dacia van uw keuze. En tot slot ontvangen alle bezoekers na afloop een origineel Dacia cadeau als aandenken. U komt toch ook? Graag verwelkomen wij u op de speciale Arend Auto Dacia Instap Dagen op een van onze onderstaande vestigingen!

Vestiging

Data

Openingstijden

Adres

 

Oss

Donderdag 23 januari

Vrijdag 24 januari

Zaterdag 25 januari

17.00 - 20.00

09.00 - 18.00

10.00 - 17.00

Griekenweg 29

 

 

Eindhoven

Heeze

Valkenswaard

 

Zaterdag 1 februari

 

10.00 - 17.00

 

Europalaan 2

(Let op! Locatie Eindhoven)

 

 

Veghel

 

Zaterdag 8 februari

 

10.00 - 17.00

 

Mountbattenweg 6

 

 

's-Hertogenbosch

 

Vrijdag 14 februari

Zaterdag 15 februari

 

17.00 - 20.00

10.00 - 17.00

 

Rietveldenweg 36

 

 

Oisterwijk

 

Datum volgt!

 

 

 

 

Goirle

 

Datum volgt!

 

 

 

 

 


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.