Dacia Duster

Dacia schrijft wedstrijd uit voor voetbalclubs

16-01-2014
Joost
Overig
0

DOE MEE EN MAAK KANS OP EEN DACIA LOGAN MCV

[image=collection,2014,Logan_stadion,full]Logan_stadion.jpg[/image]

Dacia start met de Dacia Clubactie! Via deze actie maken alle amateur voetbalclubs in Nederland kans op een splinternieuwe Dacia Logan MCV als clubauto. De winnende club wint ook nog eens een geheel verzorgde reis naar Italie, inclusief tickets voor de voetwedstrijd Udinese tegen AC Milan! Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.daciaclubactie.nl

De bijzonder ruime Dacia Logan MCV is de ideale auto voor het gezin en om de kinderen naar voetwedstrijden en -trainingen te brengen. De kofferruimte is met een inhoud van minimaal 573 liter groot genoeg voor de voetbalspullen van het gehele voetbalteam!

Voetbalclubs kunnen zich opgeven via www.daciaclubactie.nl, waarna ze zo veel mogelijk likes moeten verzamelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand anders uit te nodigen voor deelname als je zelf niet lid bent van een voetbalvereniging. De club die aan het einde van de actie de meeste likes heeft verzameld, wint een nieuwe Dacia Logan MCV! De winnende club wint bovendien een geheel verzorgde reis naar Italie met een eigen elftal. Het team gaat dan naar de voetbalwedstrijd van de door Dacia Italie gesponsorde voetbalclub Udinese tegen AC Milan.

Zowel clubfunctionarissen als leden kunnen hun voetbalclub opgeven voor de Dacia Clubactie. Vervolgens kan de deelnemende club de Dacia Clubactie via de eigen communicatiekanalen met haar leden delen, die uiteraard van harte uitgenodigd worden om hun club te liken. Leden kunnen de actie ook via hun eigen kanalen delen. De keuze voor een voetbalclubactie komt voor Dacia niet uit de lucht vallen. Er is een mooie overlap tussen de doelgroep van de Dacia Logan MCV en de voetballende families binnen de clubs. Veel gezinnen met voetballende kinderen passen gezien hun profiel perfect bij de doelgroep voor de Dacia Logan MCV.

De nieuwe Dacia Logan MCV heeft alles in zich om uit te groeien tot een succesnummer. De stationwagon biedt uitzonderlijk veel ruimte voor aantrekkelijke prijs van 11.990 euro. De ruimste auto in zijn klasse is bovendien leverbaar met moderne, zuinige motoren, waardoor zakelijk rijders ook in 2014 nog profiteren van gereduceerde bijtelling (20 procent). Dat geldt voor zowel de benzine- als de dieselversie. Kortom: de Dacia Logan MCV is een ijzersterk aanbod voor zakelijke en particuliere automobilisten.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.