Dacia Duster

Dacia viert overwinning clubactie in Italië

08-04-2014
Mike
Overig
0

clubautoOp 9 maart was Dacia Nederland samen met voetbalvereniging s.v. Excelsior Zetten aanwezig bij de voetbalwedstrijd tussen het door Dacia gesponsorde Udinese tegen AC Milan. S.v. Excelsior Zetten won de Dacia Clubactie en daarmee een nieuwe Dacia Logan MCV voor hun club en deze spectaculaire voetbalreis.

In januari maakten alle amateur voetbalverenigingen in Nederland kans op een nieuwe Dacia Logan MCV als clubauto tijdens de door Dacia Nederland georganiseerde Dacia Clubactie. De deelnemende clubs, werden op het, speciaal voor de actie gelanceerde, platform uitgedaagd om zo veel mogelijk Facebook-likes voor hun club te verzamelen. De vereniging met de meeste likes won een splinternieuwe Dacia Logan MCV en een geheel verzorgde voetbalreis naar de wedstrijd tussen het door Dacia gesponsorde Udinese en AC Milan in Italie

blessuretijd

De Dacia Clubactie groeide uit tot een buitengewoon spannende strijd die tot in de blessuretijd spannend bleef. Meer dan driehonderd voetbalclubs deden mee. Uiteindelijk won s.v. Excelsior uit Zetten met 2.256 likes. Op 9 maart vond de wedstrijd Udinese AC Milan plaats in het Friuli stadion in het Italiaanse Udine. De prijswinnaars genoten van een bloedstollende wedstrijd waarbij de 1-0 zege op AC Milan het hoogtepunt was. De actie begon met een strijd en eindigde in een dubbele overwinning.

Bekijk hier het filmpje van de clubactie:

clubactie


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.