Dacia Duster

Daciast.nl is jarig en geeft Autoweek Live kaarten weg!

03-06-2014
Mike
Club
0

Autoweek LiveOp 6 juni 2009 lanceerden Peter en Mike Daciast.nl, wat later uit zou groeien tot Dacia Club Nederland. Dat betekent dat we vrijdag alweer vijf jaar oud worden!

Wie jarig is trakteert, en daarom hebben we wat weg te geven! Aankomend pinksterweekend, 7, 8 en 9 juni, vindt in Lelystad Autoweek Live plaats. Een nieuw en uniek auto-evenement, waar het voor de verandering niet alleen draait om het aanschouwen van auto's, maar waar je ook zelf plaats kunt nemen achter het stuur van een aantal auto's. Ook Dacia zal van de partij zijn.

En jij kunt er ook bij zijn! Wij geven drie keer twee toegangskaarten (inclusief parkeerkaart) voor een dag naar keuze weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen:- Lid zijn van Dacia Club Nederland (en dus je contributie voldaan hebben)- Hieronder een berichtje plaatsen met 'Ja ik wil op (gewenste dag) naar Autoweek Live!'

De eerste drie clubleden die reageren, en aan bovenstaande voorwaarden voldoen zullen we voorzien van twee toegangskaarten en een parkeerkaart.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota