Dacia Duster

Dokker Stepway al op de foto

18-09-2014
RichardMCV
Dacia Dokker
0

Gisteren is er door Dacia een persbericht uitgegeven dat de Dokker Stepway gepresenteerd zal worden op de AutoSalon van Parijs. Deze AutoSalon zal worden gehouden van 4 t/m 19 oktober.

De volgende tekst is afkomstig uit het persbericht:

Dacia presenteert de Dokker Stepway op de Autosalon van Parijs (4-19 oktober). Deze uitvoering, die al beschikbaar was op de Sandero, geeft de Dokker een stoere crossover-look. De speciale designelementen van de Dokker Stepway: voorbumpers in carrosseriekleur, skidplates voor en achter, accenten rond de mistlampen in chroomkleur met satijnglans, zwarte wielkastverbreders en zijskirts, een in Dark Metal-kleur afwerking van de dakrails en buitenspiegelkappen en lichtmetalen wielen. De Dokker Stepway is leverbaar in Bleu Azurite, met een 'Stepway'-badge op de voorportieren.

Dokker Stepway met blauwe accenten

Het interieur van de Dokker Stepway is voorzien van speciale bekleding met Stepway-logo en subtiele blauwe stiksels. Diezelfde kleur blauw komt terug op het stuurwiel, in het tellerhuis en de ventilatieroosters. De kleur contrasteert perfect met de rest van het donkere interieur.

Standaarduitrusting

De standaard uitrusting van de dokker Stepway omvat het MEDIA NAV Multimedia- en navigatiesysteem, airconditioning, cruise control, een met leder bekleed stuurwiel en parkeersensoren achter. Ook zijn er talloze praktische opbergvakken aanwezig, zowel voor- als achterin. De Dokker Stepway is verkrijgbaar met een TCe 115-benzinemotor en wordt eind 2014 in Nederland verwacht. Het verbruik is vastgesteld op slechts 5,8 liter per 100 kilometer, de CO2-uitstoot op 135 gram per kilometer. Prijzen worden op een later moment bekendgemaakt.

Ook van de Dacia Lodgy komt een Stepway-uitvoering beschikbaar. Dit model zal echter niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt. (Update door Daciamodellen: dit model wordt in Frankrijk al verkocht!).

Ondanks dat de presentatie nog moet plaatsvinden, zie je hieronder al foto's van de nieuwe variant: (klik op de foto's om deze groot weer te geven)


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.