Dacia Duster

Naast de Duster personenwagen is er nu ook de Duster als bedrijfswagen

23-12-2014
Joost
Dacia Duster
0

[image=collection,2014,Dacia_Duster_Van,full]Dacia_Duster_Van1.jpg[/image]

Robuust en betrouwbaar

De Duster Van past prima in het modelgamma van Dacia. Deze bedrijfswagen is robuust en betrouwbaar. Net als de andere leden van de Dacia-familie is ook de Duster Van uitgerust met de bewezen technische oplossingen van de Renault Groep. Deze staan garant voor zijn solide karakter en prestaties. Bovendien geldt voor de Duster Van een garantie van drie jaar of 100.000 km.

Het van de Duster bekende interieur is comfortabel en kan van alle gemakken worden voorzien. Aan de ergonomie is bijzonder veel aandacht besteed: de bedieningsknoppen zijn makkelijk bereikbaar, de verkrijgbare radio's zijn vanaf het stuur te bedienen en de leesbaarheid van de informatie op het dashboard is optimaal. De Duster Van heeft een goede zitpositie en beschikt over moderne, simpele en handige zaken, zoals bijvoorbeeld het Dacia MEDIA NAV systeem (optioneel).

Met 499 kg nuttig laadvermogen, een laadvolume van 1,75 m3 en een laadlengte van 166 centimeter, is de Dacia Duster Van zeer geschikt voor zakelijk gebruik in zwaar terrein.??

De voordelen van een Dacia Duster op Grijs kenteken op een rijtje..

  • Vrijstelling van BPM
  • Lage motorrijtuigenbelasting omdat het een bestelwagen betreft
  • Comfort en uitstraling van een personenwagen, in combinatie met de
  • fiscale voordelen van een bedrijfswagen en een enorme laadruimte.[/li]

Een van de voordelen van een grijskenteken uitvoering is dat men geen BPM hoeft af te dragen als de auto op de bedrijfsnaam wordt geregistreerd. Dit BPM voordeel kan oplopen tot ruim 7.000 euro bij aanschaf van de Dacia Duster 110 DCI 4 x 4 Prestige. Met een vanaf-prijs incl. de ombouw van nog geen 19.000 euro ex BTW/BPM is de Dacia Duster Van de enige 4 x 4 met Dieselmotor in zijn klasse!

Ombouwspecificaties

[image=collection,2014,Dacia_Duster_Van,right]Dacia_Duster_Van3.jpg[/image]Er wordt een verhoogd dak op de Dacia Duster gemonteerd, dit verhoogde dak valt precies tussen de standaard dakrails. Door de toepassing van een verhoogd dak is geen volledige tussenwand benodigd, maar wordt er een 30 cm schot achter de voorstoelen gemonteerd.

Blindering van de laadruimte door middel van polyester panelen. De ruiten in het rechter achter portier blijven origineel, overige ruiten worden vervangen door panelen. De binnenzijde van de panelen wordt gestoffeerd.

Vlakke laadvloer afgewerkt met tapijt, inclusief opberg vak onder de vloer.

De maximale zitpositie voor een grijs kenteken uitvoering word behaald.

De ombouw van de Duster VAN geschiedt in Nederland door ASH Carrosserie te Middelharnis. Om een indruk te krijgen van dit bedrijf kun je deze bedrijfsfilm bekijken.

[image=collection,2014,Dacia_Duster_Van,full]Dacia_Duster_Van2.jpg[/image]


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.