Dacia Duster

Samenwerking met Dacia Club Nederland

16-11-2014
RichardMCV
Overig
0

Geachte geregistreerde gebruiker van www.daciamodellen.nl,

Actief

Al vanaf het begin in 2007 toen de Logan MCV hier in Nederland op de markt verscheen, ben ik actief bezig geweest om jullie zoveel mogelijk van informatie te voorzien. Resultaat: Een website met een enorme berg aan informatie.

Jullie zullen ongetwijfeld ook gemerkt hebben dat het de laatste tijd een stuk rustiger is op de website. Dit heeft alles te maken met privé-omstandigheden.

Momenteel ben ik bezig met de nieuwbouw van een woning. Naast mijn werk slokt dat heel veel tijd op. Daarnaast staan er op het werk ook een aantal veranderingen op stapel waardoor er wellicht binnenkort weer met een studie begonnen moet worden. Consequentie daarvan is dat ik te weinig tijd overhoud om jullie adequaat van informatie te voorzien over alles wat met Dacia te maken heeft.

Stilstand

Stilstand is achteruitgang dus heb ik gekeken naar andere oplossingen. Om deze reden heb ik contact gezocht met de Dacia Club Nederland.

Overdracht

Gezamenlijk hebben we de mogelijkheden bekeken. Aangezien het jammer zou zijn dat alle informatie op mijn website verloren zou gaan (zoals een aantal jaren geleden wel met een andere site is gebeurd) is besloten dat in eerste instantie alle informatie EN de domeinnaam over worden genomen door Dacia Club Nederland, kostenloos wel te verstaan. Vervolgens kan dan worden begonnen met het overzetten van alle informatie naar de website van de Dacia Club Nederland. De bedoeling is dat ik, zodra er weer meer tijd is, weer artikelen zal gaan maken als redactielid van de Club.

Omwille van de wet op de privacy zal uw registratie op www.daciamodellen.nl worden beeindigd. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd de website van de Dacia Club (www.daciast.nl) te bezoeken. En uiteraard kunt u zich daar registreren en op artikelen reageren.

Met vriendelijke groet en wellicht dat we elkaar weer tegenkomen bij puzzelritten en Daciadagen want Daciast blijf ik wel.

Richard
Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.