Dacia Duster

5 jaar Dacia Club Nederland!

09-04-2015
Mike
Club
0

jarig

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Dacia Club Nederland de eerste leden accepteerde. Nadat er op 28 februari 2010 besloten was om de club te gaan oprichten, passeerde de oprichtingsakte bij de notaris op 31 maart 2010. Op 9 april 2010 was de administratie ingericht en de website aangepast en was het dan eindelijk zover: iedereen kon lid worden van Dacia Club Nederland!

De aankondiging van de oprichting van de club werd destijds groots aangepakt. Niet alleen op onze website, maar ook op de Dacia Startpagina, het MCV Journaal en Daciamodellen.nl verscheen een teller, welke terug telde naar 21.00u 's avonds. Tijdens het aftellen gingen de wildste suggesties rond, maar niemand wist te raden dat er een Dacia club was opgericht.

Dacia Club Nederland is een van de weinige merkenclubs in Nederland. Er zijn natuurlijk diverse autoverenigingen die zich toespitsen op een bepaald (veelal klassiek) autotype, al is het maar om de onderdelenvoorziening te organiseren. En uiteraard zijn er clubs voor de exclusieve merken. Maar een club voor alle modellen van een gangbaar automerk zoals Dacia, dat is wel uniek. Helemaal aangezien onze leden allemaal een Dacia rijden die geproduceerd is na de herintroductie van Dacia in Nederland, nu tien jaar geleden, en het dus een autoclub is voor jonge auto's. We bieden daarom ook geen onderdelen aan, daarvoor kun je terecht bij de Dacia dealer!

Wie jarig is, trakteert!

En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom hebben we een mooie actie bedacht. Iedereen die van 9 april 2015 tot en met 19 april 2015 (de Dacia dag in de RAI) lid wordt, betaalt dit jaar slechts 10 euro voor het eerste jaar lidmaatschap. Als je gelijk een machtiging voor automatische incasso afgeeft, dan betaal je dit jaar zelfs maar 9 euro.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota