Dacia Duster

Achtste puzzelrit verreden vanuit ABD Dacia Dokkum

31-05-2015
Mike
Evenement
0

Vandaag waren we te gast bij ABD Dacia in Dokkum, voor alweer de achtste puzzelrit. Ondanks ons verzoek aan de weergoden voor wederom goed weer tijdens onze puzzelrit, werd er in de dagen vlak voor ons evenement door de weermannen (en vrouwen) van Nederland toch slechter weer voorspeld. Dat verhinderde in ieder geval niet dat we maar liefst 26 Dacia's mochten begroeten in het noordelijkste stukje van Nederland.

Na ontvangst van de deelnemers vanaf 10.00 uur, ging iedereen vanaf 11.00 uur om de beurt van start. De rit van zo'n 100 kilometer voerde onder andere door Driezum, Westergeest, Kollumerzwaag, Veenklooster, Twijzel, Noordbergum, Readtsjerk, Giekerk en Marrum.

In Holwerd kon men nog even flink uitwaaien aan zee, waarna de rit weer terug voerde via Waaxens, Brantgum, Foudgum, Bornwird naar Dokkum.[/p]

Rond 17.00 uur vond de prijsuitreiking plaats, na het voorlezen van de antwoorden door Erwin Middelbos.

ABD Dacia

ABD Dacia

Derde prijs, accessoirecheque t.w.v. 50 euro voor familie Plompen.

ABD Dacia

Tweede prijs, accessoirecheque t.w.v. 75 euro voor familie van Puijenbroek.

ABD Dacia

Eerste prijs, accessoirecheque t.w.v. 100 euro voor familie Gobel.

Na de prijsuitreiking kon iedereen genieten van lekkere broodjes warme beenham van Jan Cooks 4 You. Onderstaand een impressie van de ochtend en het vertrek van alle auto's. Het bestuur dankt ABD Dacia Dokkum en Erwin Middelbos voor deze bijzonder geslaagde dag en Quintin van der Meulen voor het uitzetten van deze mooie route!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.