Dacia Duster

Dacia Dag 2015

22-03-2015
Joost
Evenement
0

Dacia Dag 2015

Tien jaar geleden werd de eerste Dacia in Nederland geintroduceerd. Inmiddels is Dacia een blijvend succes en zijn er in Europa al meer dan 3 miljoen Dacia's verkocht.Om dit jubileum te vieren ontvingen Nederlandse Dacia rijders van Dacia Nederland op zaterdag 21 maart via de post een uitnodiging voor de Dacia Dag op de AutoRAI, die daar op zondag 19 april zal plaatsvinden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er door Dacia Nederland, en laat het duidelijk zijn niet door Dacia Club Nederland, voor een andere opzet gekozen en is er een limiet gesteld van 250 inschrijvingen voor deze Dacia Dag. Aanmelding moest via de website van Dacia Nederland gedaan worden en binnen enkele uren bleek de limiet van 250 inschrijvingen bereikt te zijn.

Helaas is de inschrijving voor de Dacia Dag 2015 nu dus gesloten en zullen er best veel enthousiaste Dacia rijders teleurgesteld zijn. Uiteraard kunnen er nog wel reguliere toegangskaarten besteld worden via de website van de RAI en is iedereen van harte welkom op de Dacia-stand van 17 tot en met 26 april..


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.