Dacia Duster

Dacia viert 10 jarig bestaan op AutoRAI 2015

11-03-2015
Mike
Autoshow
0

AutoRAI 2015

Dacia grijpt de AutoRAI 2015 aan om uitgebreid feest te vieren. De stand staat nagenoeg volledig in het teken van het tienjarig jubileum van Dacia op de Europese markt. Dat betekent ook een primeur voor de bezoekers van de grootste autobeurs van Nederland, want Dacia introduceert de extra compleet uitgeruste 10th Anniversary modellen, die voor het eerst in Nederland zijn te zien.

Dacia maakte tien jaar geleden zijn entree op de Europese markt. Na de overname door de Renault Groep werd de lancering van het merk in 2005 ingeluid met de Dacia Logan. In het afgelopen decennium is Dacia in Nederland uitgegroeid tot een succesvol automerk met inmiddels vijf modellen op de Nederlandse markt: de Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy en Duster. Verder levert Dacia de Dokker ook als extra praktische bedrijfsauto. In tien jaar heeft Dacia in Europa al ruim drie miljoen auto's verkocht. In Europa heeft Dacia de grootste groei van alle merken behaald voor het tweede opeenvolgende jaar.

Wie jarig is trakteert

De nieuwe 10th Anniversary modellen van Dacia maakten onlangs hun werelddebuut op de Autosalon van Geneve en zijn nu te zien op AutoRAI 2015. De bezoeker kan ze door hun speciale lak Bleu Cosmos direct onderscheiden. In het interieur is de kleur blauw terug te vinden in de stoelbekleding en veiligheidsgordels. Wie jarig is, trakteert en dus zijn de 10th Anniversary modellen standaard extra compleet uitgerust met onder meer airconditioning, cruise control en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

Behalve de feestelijke jubileummodellen van de Sandero, Logan MCV, Lodgy, Duster en Dokker, toont Dacia op de AutoRAI 2015 de stoere Sandero Stepway en de Logan MCV en Duster in de meeste luxe uitvoering Prestige. De AutoRAI vindt plaats van 17 tot en met 26 april in het beurs- en congrescentrum RAI in Amsterdam. Dacia is te vinden naast de Renault stand in hal 1 van de Amsterdam RAI.

AutoRAI


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota