Dacia Duster

Munsterhuis Puzzelrit 2015

21-09-2015
Joost
Evenement
0

puzzelrit 2015

puzzelrit 2015Gisteren, zondag 20 september 2015, werd onder prima weersomstandigheden onze puzzelrit verreden vanuit de vestiging van Munsterhuis te Hengelo. Na ontvangst met koffie, thee en heerlijke krentenwegge en cake, gingen in totaal 27 equipes vanaf 11.00 uur met elkaar de strijd aan om een goed resultaat neer te zetten. Bij vertrek kreeg iedere equipe een door Munsterhuis geschonken rallyschildje uitgereikt, wat door iedereen erg op prijs werd gesteld.

puzzelrit 2015De route, ongeveer 100 km lang, die op het laatst wegens een wegafsluiting nog gewijzigd moest worden, werd door alle deelnemers erg mooi bevonden. Na afloop bleek uit de ingeleverde antwoorden dat sommige equipes meer voor het genieten van de mooie omgeving waren gegaan, terwijl sommigen zich tot de laatste minuut hadden ingespannen om toch maar een juist antwoord op de gestelde vragen te krijgen. Leuk is dan om na afloop de diverse discussies over de vragen en de daarbij behorende antwoorden te horen.

Na binnenkomst konden alle deelnemers genieten van een overheerlijk buffet en na het nakijken van de ingeleverde antwoorden kregen de eerste drie equipes een prijs uitgereikt. In totaal konden er 39 punten behaald worden. Niemand bleek echter alle juiste antwoorden gevonden te hebben. De uitslag was als volgt:

puzzelrit 2015

Op de eerste plaats met 35 punten eindigde Danielle Broekhuizen met haar vaste assistente Suzanne. Zij kreeg uit handen van voorzitter Peter van den Brink een dashcam uitgereikt.

puzzelrit 2015

De tweede plaats met 33 punten werd behaald door Joris van Puijenbroek, vergezeld door echtgenote Ilona en zijn moeder Lucia. Hij ontving een VVV-bon t.w.v. 50 euro.

puzzelrit 2015

puzzelrit 2015

Op de derde plaats eindigden met 29 punten ex aequo Richard Gobel, geassisteerd door Klaas en Ron Plompen met echtgenote Annemieke. Richard ontving een Daciatas met inhoud en Ron kreeg een Dacia polo met twee Dacia T-shirts uitgereikt.

Al bij al was het weer een mooie dag om op terug te kijken. Vanaf deze plaats willen we nogmaals onze hartelijke dank uitspreken aan Munsterhuis, in het bijzonder aan Rick Dekker en Herald Oude Hendrikman. Heren het was weer een geweldige dag!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.