Dacia Duster

Nederlandse primeur: Dacia Duster Van

18-09-2015
Joost
Dacia Duster
0

BedrijfsautoRAI

Voor het eerst is Dacia aanwezig op de BedrijfsautoRAI! Behalve de Dokker Van toont Dacia ook een primeur voor Nederland: de Dacia Duster Van, de bestelautoversie op basis van de vierwielaangedreven Duster. De BedrijfsautoRAI is geopend van 20 t/m 24 oktober 2015. Dacia is te vinden op stand 3.107.

BedrijfsautoRAIGeheel nieuw voor Dacia en voor de Nederlandse bedrijfswagenmarkt is de Dacia Duster Van. Deze bedrijfswagenvariant is uniek doordat hij leverbaar is met vierwielaandrijving. Hij is compact en zeer wendbaar, terwijl de dCi 110-dieselmotor veel trekkracht levert. Met 499 kilo nuttig laadvermogen, een laadvolume van 1,75 m3 en een laadvloer met een lengte van 166 cm is de Dacia Duster Van zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Met het maximale trekgewicht van 1500 kg is het ook mogelijk een aanzienlijke aanhanger of paardentrailer te trekken.

Op de Dacia-stand op de BedrijfsautoRAI 2015 staat een Dacia Duster Van dCi 110 4x4 Prestige. De auto is door het gerenommeerde carrosseriebedrijf ASH Carrosserie BV in Middelharnis omgebouwd tot bedrijfswagen, met onder meer een verhoogd dak, geblindeerde zijruiten, een vlakke laadvloer en een schot achter de voorstoelen.

Dacia Dokker Van

BedrijfsautoRAI

Dacia heeft met zijn Dokker Van in de bedrijfswagenmarkt inmiddels een vaste plek veroverd. In 2014 verkocht Dacia meer dan achthonderd Dokker Vans in Nederland, in 2015 staat de teller al op meer dan vijfhonderd.

De twee Dokkers Van op de Dacia-stand zijn uitgerust met een volledig ingerichte laadruimte, waarmee de vele inrichtingsmogelijkheden worden getoond. Een van de Dokker Vans is tevens voorzien van een glasrasteel, wat de veelzijdigheid van deze alleskunner onderstreept. De Dacia Dokker Van is leverbaar met de 1.6 MPi 100 Euro6 benzinemotor en met de dCi 75- en dCi 90-dieselmotoren.

BedrijfsautoRAI

BedrijfsautoRAI


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.