Dacia Duster

Oving opent Dacia Store in Hattem

08-12-2015
Joost
Overig
0

Oving Groep

In mei van 2015 heeft de Oving Groep een nieuwe DACIA Store geopend in Hattem. Al vanaf 1993 was Oving daar actief als Renault Dealer, maar met de verbouwing naar een nieuwe Renault Store in Zwolle is de keuze gemaakt om de DACIA activiteiten vanuit Hattem te verzorgen en vanuit Zwolle zich voortaan op Renault te gaan richten. Het bedrijf is dan ook grondig verbouwd tot een exclusieve DACIA store, waar alle modellen van DACIA keurig in een prachtige showroom bij elkaar staan. De knalblauwe signalering aan de buitenkant van het pand kun je bijna niet over het hoofd zien: het is vanuit de verte direct duidelijk dat je hier met een echte DACIA dealer te maken hebt.

Oving Groep

Stap je binnen bij Oving in Hattem, dan stap je binnen in de wereld van DACIA: alles is tot in de puntjes verzorgd en het ziet er fantastisch uit. Alle voorschriften vanuit de fabrikant zijn gevolgd: zo is dan ook de complete vloer vernieuwd in de lichtgrijze kleurstelling van DACIA en verder staan er hoge kleurrijke screens met daarop de kernwaarden van DACIA (betrouwbaar, slim, compleet en betaalbaar) welke je helemaal het DACIA gevoel geven. Verder is er flink geinvesteerd in een nieuwe after-sales balie, een nieuwe wachtruimte voor de klanten, verkoopkantoor en is er een prachtig lichtplan uitgevoerd met hoogwaardige led verlichting.

Oving Groep

Oving Groep

"Klanten die binnenkomen voor DACIA weten niet wat ze zien, bij ons draait nu echt alles om DACIA en dat voel je", aldus Eef Los die verantwoordelijk is voor de verkoop. "Mensen zijn niet gewend dat er zoveel aandacht uitgaat naar ons nieuwe merk, zij zijn gewend dat DACIA als tweede merk bij de Renault dealer achter in de showroom staat en om DACIA nu zo mooi te kunnen presenteren geeft mij een kick. Het merk verdient ook een volwaardige presentatie". "Ik vind het leuk wanneer mensen bellen en vragen of we een bepaald type hebben staan of de vraag stellen of ze met meerdere auto's kunnen proefrijden. Ik kan dan nu trots zeggen dat we alles hebben staan en dat men elk type kan proberen.

Ook dat is men bij DACIA niet gewend. De verwachting van de klant overtreffen: dat is waar het hier om draait", aldus Eef Los. "Wat het afleveren van nieuwe DACIA's betreft, krijg ik ook veel positieve reacties. Ik heb hier de afgelopen 9 jaar eigenlijk alleen maar nieuwe Renault's verkocht. Veel Renault klanten kochten bij mij al hun 2de of 3de nieuwe auto en waren qua leeftijd ook al wat ouder, maar wat mij opvalt bij Dacia is dat de gemiddelde klant een stuk jonger is, het is voor deze jongere doelgroep meestal hun eerste echte nieuwe auto. DACIA, met de bekende betaalbare prijsstelling, maakt dat gewoon bereikbaar en als je dan ziet hoe mensen reageren als hun nieuwe DACIA compleet van onder een blauwe hoes wordt afgeleverd, dat is echt gaaf !" aldus een enthousiaste Eef Los.

Oving Groep

Oving Groep

"Ook ben ik trots om te vermelden dat wij met de Oving Groep de challenge van de DACIA Transferdagen hebben gewonnen: ik mag samen met een collega en andere prijswinnaars een voetbalreis maken naar Udine in Italie. DACIA is namelijk shirtsponsor van voetbalclub Udinese welke speelt in de A-Series. Het is fantastisch dat DACIA Nederland zoiets mogelijk maakt. Wat betreft onze after-sales is er naast de nieuwe layout voor de bestaande klanten eigenlijk niets veranderd. Wij blijven dezelfde uitstekende service bieden. Naast Renault hadden we altijd al DACIA's in de service. Op de kleine werkzaamheden zoals APK, verlichting , zomer- en winterchecks, kan bij ons gewoon worden gewacht. Voor de langer durende werkzaamheden bieden wij onze klanten altijd passend vervangend vervoer aan: zo kunnen wij klanten die wat verder weg wonen/werken ook tegemoet komen.

Oving Groep

Oving Groep

Omdat we naast een Shell tankstation gevestigd zijn, kunnen we gebruik maken van hun ruime openingstijden en kunnen klanten bij ons de auto al brengen vanaf 07:00 uur 's ochtends en ophalen tot 21:00 uur 's avonds, dat is ideaal voor degene die overdag moet werken en toch hun auto in de service wil hebben", aldus Mariska van der Tol, after sales receptioniste.

Oving Groep

"Verder gaan wij in het voorjaar van 2016 samenwerken met de DACIA CLUB Nederland door samen de Puzzelrit 2016 organiseren (notitie redactie: Dacia puzzelrit zal verreden worden op 29 mei 2016) We starten dan vanuit Hattem, met koffie en wat lekkers. De aanwezige Daciasten kunnen dan meteen onze nieuwe showroom bezichtigen. Onze directe omgeving is de Noord Veluwe, grenzend aan het mooie landschap van de IJssel: qua omgeving dus uitermate geschikt voor de DACIA Puzzelrit 2016", aldus Bert Oving, algemeen directeur van de Oving Groep. Iedereen mag zich bij ons welkom voelen!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.