Dacia Duster

Warm onthaal voor Dacia-rijders op AutoRAI

22-04-2015
Joost
Autoshow
0

Dacia DagDacia viert zijn tienjarig jubileum op de AutoRAI en biedt klanten de kans volop mee te delen in de feestvreugde. In dat kader waren circa 250 enthousiaste Dacia-rijders te gast op de exclusieve Dacia Dag afgelopen zondag 19 april tijdens de autobeurs in Amsterdam. In de speciale Dacia-hal konden zij hun auto parkeren. Na een hartelijke ontvangst op de Dacia-stand met de 10th Anniversary-uitvoeringen konden de rijders een rondgang over de show maken.

Dacia staat tijdens de AutoRAI 2015, die nog tot en met 26 april duurt, nagenoeg volledig in het teken van het tienjarig jubileum. Het merk werd in 2005 onderdeel van de Renault Groep en maakte toen met de Dacia Logan zijn entree op de Europese automarkt. Dacia is inmiddels in meer dan 44 landen actief. In tien jaar heeft Dacia in Europa ruim 3,1 miljoen auto's verkocht. Bovendien zijn vorig jaar voor het eerst in een jaar tijd meer dan een half miljoen Dacia's verkocht, een toename van bijna 20% in vergelijking tot 2013. In Nederland is vorig jaar een marktaandeel bereikt van 1,2%.

Dacia Dag succesvol

Er was dus alle reden voor een feestelijke viering van tien jaar Dacia-succes in Europa. Dat was dan ook de insteek van de speciale Dacia Dag, die bijzonder veel belangstelling trok en succesvol is verlopen. Rijders van het merk waren al vanaf 9.00 uur welkom en konden als eerste bezoekers op zondag de 10th Anniversary versies bekijken. Dacia presenteert op de AutoRAI 2015 de speciale, scherp geprijsde 10th Anniversary versies, die niet eerder in Nederland te zien waren.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.