Dacia Duster

Alle Dacia's nu ook als Série Limitée Robust

04-04-2016
Joost
Overig
0

Serie Limitee

Betaalbaar met veel extra's en exclusieve kleurstelling

Dacia introduceert opnieuw een Serie Limitee voor alle modellen: de Serie Limitee Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geintegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug and Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth. Dacia heeft de naam Robust gekozen uit zo'n drieduizend namen die via een oproep op sociale media waren ingezonden.

De nieuwe Serie Limitee Robust is verder herkenbaar aan de exclusief voor deze uitvoering leverbare metaallak in de kleur Brun Tourmaline en optionele lichtmetalen wielen. Beide opties bieden door de scherpe prijzen een groot klantvoordeel. Bij de Dacia Sandero en Logan MCV Serie Limitee Robust is er keuze uit de nieuwe TCe 90 Bi-Fuel Stop and Start-benzinemotor of de TCe 90 Stop and Start-benzinemotor. Prijzen beginnen bij 10.990 euro voor de Sandero Robust bi-fuel (21% bijtelling) en 11.790 euro voor de Logan MCV Robust bi-fuel (21% bijtelling).

De Dacia Dokker en Lodgy zijn in de Serie Limitee Robust leverbaar in combinatie met de TCe 115 Stop and Start-benzinemotor. De prijzen bedragen respectievelijk 16.290 en 16.490 euro. De Dacia Duster Serie Limitee Robust is leverbaar met voorwielaandrijving en de TCe 125-benzinemotor voor een prijs van 17.290 euro. De Dacia Serie Limitee Robust staat vanaf heden bij de Dacia dealer in de showroom en is per direct te bestellen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.