Dacia Duster

Dacia rijden, een spelletje?

15-05-2016
RichardMCV
Overig
0

Een echte Dacia rijden is bepaald geen spelletje, en al helemaal geen straf; zeker niet sinds Renault er de scepter zwaait. Met sprongen is het merk vooruit gegaan.

Maar er is meer. Voor diegene die ook graag in een Dacia wil rijden terwijl hij/zij achter de PC zit, wel of niet in een game-stoel, is er het spel GTA V.

Grand Theft Auto V is een action-adventure spelletje dat gespeeld wordt vanuit een derde persoonsperspectief in een open wereld-omgeving. Op de pc, Playstation 4 en Xbox One kan ook in first person perspectief worden gespeeld. Daarnaast kan de speler rennen, springen, zwemmen, varen, vliegen of in voertuigen rijden om in het spel te navigeren. Tijdens het spel kan de speler verschillende missies voltooien om het verhaal van het spel te vorderen. Het uitvoeren en voltooien van deze missies is echter geheel vrijblijvend en er kan ook vrij in de wereld worden gespeeld. Wanneer de speler illegale handelingen onderneemt in het spel, kan de politie daarop reageren in verschillende gradaties van intensiteit waarbij 5 sterren het maximaal haalbare is. Een voorbeeld van een illegale handeling is het ontvreemden van een auto.

De maker van het spelletje, Rockstar Games, heeft veel moeite gedaan om auto's in het spel te maken die verdacht veel lijken op auto's in de echte wereld. Echter je zult geen originele merken tegenkomen. Om dit "probleem" op te lossen kun je "mods" installeren. Dit zijn softwarematige aanpassingen waardoor je opeens andere auto's tot je beschikking hebt.

En daarbij horen niet alleen de luxe merken; ook Dacia is als softwarematige variant nagemaakt en beschikbaar om als mod te installeren in het spelletje.

Een aantal voorbeelden van de Duster:

Een aantal voorbeelden van de Logan Sedan:

Een aantal voorbeelden van de Sandero:

En zo zijn er meer varianten te vinden op het WWW. Houdt echter wel in de gaten dat de maker van het spel dit niet als bedoeling had. Om het spel te kunnen spelen moet je inloggen; wanneer deze mods geinstalleerd zijn kun je echter niet de Online variant spelen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota