Dacia Duster

Facelift Duster gepresenteerd

04-02-2016
RichardMCV
Renault
0

Sinds het uitkomen van de Duster zijn er een aantal facelift varianten geproduceerd. Zowel uiterlijk in binnenin zijn er diverse verschillen te vinden bij de varianten die wereldwijd verkocht worden.

Daar is nu weer een nieuwe variant (facelift) aan toegevoegd. Vandaag stond op Auto Expo 2016 in India een gefacelifte versie. Veel van de wijzigingen kenden we hier al; maar er zijn ook zaken die voor ons nieuw zijn.

Nieuw bij de facelift

Bijvoorbeeld knipperlichten in de spiegels. Een andere indeling van de middenconsole. Ander ventilatieopeningen met gaas aan de binnenzijde. Een automaat. Andere kleurstellingen. Gewijzigde frontbumper. Frisse lakkleuren. Gewijzigde achterbumper. En eindelijk MOOIE achterlichten waarmee ook in de donker duidelijk is welke auto er voor je rijdt!!

Het valt wel op dat zodra de Duster voorzien is van het Renault-wiebertje de auto meteen luxer wordt aangekleed. Gelukkig wordt de automaat nu ook hier in Nederland leverbaar, tenminste op de logan MCV en de Sandero. Als we geluk hebben zal dat dan op latere termijn misschien ook voor de Duster het geval zijn.

Onderstaande foto's komen van een Indiase website:


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota