Dacia Duster

Gebruikershandleiding voor je Dacia

24-10-2016
RichardMCV
Overig
2

Update: 14-10-2020

Wij bieden bieden vanaf nu handleidingen digitaal aan voor leden van Dacia Club Nederland. Klik hier om meer te weten te komen hierover.

Gebruikershandleiding

AfbeeldingAls je een auto aanschaft dan wordt daar een gebruikershandleiding bijgeleverd. Veel mensen lezen deze pas als er een probleem is. Anderen willen graag van alles op de hoogte zijn. In afwachting van de auto kun je dan vast gaan lezen.

Daarom heb ik, ondertussen al weer jaren geleden, een aantal handleidingen aangeschaft bij de dealer en deze gedigitaliseerd. Zomaar kopieren en verspreiden mag niet. Maar een kopie voor eigen gebruik ging wel.

Verschillende uitgaven

Ondertussen zijn we een aantal Dacia' s verder. En dus ook wat verschillende uitgaven van de handleidingen betreft. Deze website is een prive-aangelegenheid die op geen enkele wijze gesponsord wordt (helaas). Het is niet te doen om elke versie van de gebruikershandleidingen aan te schaffen en te digitaliseren. Je begrijpt wel dat dit veel geld zou gaan kosten.

Laatste tijd krijg ik veel aanvragen voor gebruikershandleidingen. Deze mensen kan ik helaas niet meer ter wille zijn. Wat wel mogelijk is, is dat u bij aanschaf van de auto meteen ook een extra handleiding besteld. Dan heeft u de mogelijkheid om deze alvast door te nemen alvorens de auto geleverd wordt. Veruit de meeste dealers zullen het bestelnummer voor u kunnen opzoeken. Het boekje dat bij de betreffende Dacia hoort heeft een bestelnummer. Overigens, ook naderhand is een gebruikershandleiding door de dealer te bestellen. Aan de hand van het kenteken en/of chassisnummer is dit eenvoudig.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
Léandro
11-04-2022 om 21:06

Goedenavond, we hebben je een e-mail gestuurd!

Avatar
Schoonmoeke
11-04-2022 om 17:25

Wil wel graag lid worden maar kan niet terug in het jaar 55 om dit inte vullen