Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Puzzelrit Oving en Dacia Club Nederland

29-05-2016
RichardMCV
Overig
0

Hattem

Puzzelrit Oving Zo, deze puzzelrit is weer een feit. Ondertussen is al op verschillende plaatsen in Nederland een puzzelrit gereden. Ditmaal was de start- en stopplaats Daciadealer Oving in Hattem.

Showroom

Met een showroom die alleen ingericht is voor Dacia is het een goed begin van de dag. Na ruim een uur gereden te hebben ben ik samen met vrouw en zoon gearriveerd, vlak voor 10:00 uur. Aangezien de ontvangst vanaf 10:15 uur was waren we dus keurig op tijd.

In de showroom waren de diverse modellen van Dacia vertegenwoordigd zodat je deze allemaal eens goed kon bekijken mocht je dat willen.

Inleiding

Puzzelrit Oving Nadat iedereen gearriveerd (we hebben het over ongeveer 28 auto’s en zo’n 70 mensen!) was en waar wenselijk voorzien was van een drankje en cake nam Bert Oving, Directeur van de Daciastore Hattem, het woord. Het inleidende praatje bleef kort waarna van de gelegenheid gebruik werd gemaakt voor het onthullen van een speciale Dacia waarover deze week meer. Joost van de DaciaClub zorgde er vervolgens voor dat een ieder voldoende info kreeg om aan de start van de puzzelrit te verschijnen.

Start en aankomst

Als start- en aankomstplek is gekozen voor de tegenover de store gelegen parkeerplaats. Zoals voorheen werden de deelnemers één voor één op pad gestuurd met wederom een keurige beschrijving van de puzzelrit. De rit werd gereden door prachtige landschappen rond Hattem en bedroeg ongeveer 80km.

Route

De route bracht ons vanaf Hattem naar wapenveld. Van daaruit via de kloosterweg, Werverdijk, Marledijk en dan Ijseldijk naar Veessen. Dan naar Heerde en doorrijden om de A50 over te steken. Dan via de Nieuwe zuidweg en zuidweg naar de N309 om af te slaan naar Wissel.dan naar Vierhouten en Nunspeet naar 't Harde.. Via 't Loo en Wezep weer terug naar de dealer. Al met al nam deze rit een aantal uren in beslag want je moet overal diverse vragen beantwoorden waarbij je vanzelfsprekend niet altijd in de auto kunt blijven zitten en ook het gebruik van internet helpt je lang niet altijd verder.

Afsluiting

Nadat iedereen weer terug was werden de scores bij elkaar opgeteld en werden de winnaars bekend gemaakt. Aansluitend was er gelegenheid voor een drankje en een warme hap, door Bert Oving zelf klaargemaakt.

Bedankt!

Voor nu rest me eigenlijk niets anders dan zowel Dealer Oving als ook de Daciaclub te bedanken voor wederom een gezellige dag, samen met de andere daciarijders.[p] [p]Tot de volgende keer maar weer...

Hieronder volgt een compilatie van foto's die vandaag tijdens de puzzelrit gemaakt zijn. Wie ook nog oog had voor de natuur kon hele mooie zaken waarnemen.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota