Dacia Duster

Wie nemen het roer over?

01-11-2016
Joost
Club
0

TWEE VACATURES BINNEN BESTUUR DACIA CLUB NEDERLAND

PeterOp 31 maart 2010 werd door Peter van den Brink, Mike Laurense en Joost van Puijenbroek Dacia Club Nederland opgericht. Op diezelfde dag werd dit drietal ook tot bestuurslid benoemd: Peter werd voorzitter, Mike penningmeester en Joost secretaris. Tot op de dag van vandaag vervullen zij nog steeds deze functies. In de oprichtingsakte werd als doel van de vereniging genoemd het ontwikkelen en bevorderen van contacten tussen Dacia rijders en het promoten van dit automerk.

Gedurende de afgelopen jaren hebben de activiteiten van Dacia Club Nederland hoofdzakelijk bestaan uit het organiseren van puzzelritten en het melden van Dacia nieuws op de website. Enige keren zijn we ook actief betrokken geweest bij de door Dacia Nederland georganiseerde Dacia Fandagen. Het ledental is altijd blijven schommelen rond de 100, er komen nog steeds nieuwe leden Joostbij, maar er melden zich ieder jaar ook weer diverse leden af. Wij als bestuur hebben het idee dat we inmiddels een beetje op een dood spoor zijn beland: de Dacia trein staat stil. Er is sprake van weinig interactie tussen leden en bestuur.

Voor Peter en Joost is dan ook het moment aangebroken om uit het bestuur te stappen. Zij kunnen er niet meer de voldoening uit halen, die ze zouden willen. Het is tijd voor vernieuwing, de club moet weer actiever worden. Daarom zijn wij op zoek naar minimaal twee nieuwe bestuursleden die samen met Mike een nieuwe koers voor Dacia Club Nederland willen gaan uitstippelen. Degenen die interesse hebben in een bestuursfunctie willen we vragen dit voor 1 december 2016 aan ons kenbaar te maken via info@daciast.nl

Peter van den Brink, voorzitter

Mike Laurense, penningmeester

Joost van Puijenbroek, secretaris


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.