Dacia Duster

Bezoek ook het Dacia Forum

24-03-2017
RichardMCV
Overig
2

Update: Belangrijk

Het Dacia forum waar dit artikel over gaat, bestaat niet meer. Wel zijn wij aan het werk om een nieuw forum te ontwikkelen. Zodra wij hier meer over kunnen vertellen zullen wij dit in een nieuw artikel bekend maken. Houd dus onze website in de gaten!

Het Dacia Forum

Bij een website over Dacia hoort natuurlijk ook een Dacia Forum. En dat is er! Al vanaf het midden van 2008 is het Forum actief.

Als gast kun je lekker rustig alle onderwerpen doorlezen. In tegenstelling tot sommige fora kun je hier wel gewoon alles bekijken als gast. Als geregistreerd gebruiker heb je natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Je kunt dan bijvoorbeeld:

  • zelf berichten plaatsen;
  • reageren op berichten van anderen;
  • vragen stellen;
  • foto's plaatsen;
  • abonneren op onderwerpen zodat je bericht krijgt als er een nieuwe reactie geplaatst is;
  • enz...

Gebruik

Afbeelding

Wil je gebruik maken van de diverse functies op het Dacia Forum dan is registratie noodzakelijk. Met al die spammers van tegenwoordig ontkom je hier niet meer aan. Na het invullen van een zelf te kiezen gebruikersnaam en wachtwoord en email komt er bij mij een verzoek tot registratie binnen. Zelf ontvang je een email met een melding dat je account nog inactief is.

Zodra ik de registratie heb verwerkt volgt er nog een email met bevestiging. Let op: het door jou gekozen wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en kan NIET worden uitgelzen. Ben je je wachtwoord kwijt dan kun je een nieuwe aanvragen.

Momenteel worden er werkzaamheden aan het forum uitgevoerd zoals software-updates en extra mogelijkheden toevoegen. Maar in principe blijft het forum gewoon bereikbaar. Er worden nieuwe catagorieen toegevoegd.

Heb je zelf een zinvolle toevoegin of suggestie? laat het weten via het emailadres bovenaan het Forum.

Bekijk rustig het forum en registreer jezelf; het verplicht tot niets. Veel plezier!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Redactie
Léandro
17-08-2021 om 9:41

Dag T.Kooij! Het forum waar dit artikel over gaat bestaat helaas niet meer. Wel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw forum, maar het zal nog even duren voordat wij zo ver zijn dit te lanceren.

Avatar
T.Kooij
17-08-2021 om 8:12

Het Dacia forum is lastig te vinden. In het menu staat het er niet bij. Hoe bezoek ik het Dacia forum ?

Powered by Rovota