Dacia Duster

Introductie nieuwe Dacia Duster

20-11-2017
Peter
Dacia Duster
0

Duster II nieuw

Het is bijna zover: in het eerste kwartaal van 2018 introduceert Dacia de tweede generatie Duster!

Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren is de Dacia Duster na zeven jaar compleet vernieuwd.

Dacia heeft zijn iconische SUV compleet herzien, met een nieuwe vormgeving, een modern interieur en een uitgebreide uitrusting met nieuwe voorzieningen.

Namens Dacia Nederland, hebben wij het genoegen jou, als clublid van Dacia Club Nederland, samen met een invite, uit te nodigen voor een exclusieve Dacia Duster Preview. Op vrijdag 15 december aanstaande op evenementenlocatie Watergoed in Valburg. Kijk voor meer informatie over de locatie op: https://watergoed.nl/.

Op locatie kun je uitgebreid kennis maken met de nieuwe Duster-modellen en de 4x4-variant onder begeleiding beproeven op een speciaal parcours.

Om ervoor te zorgen dat iedereen met alle aspecten van de nieuwe Duster kan kennismaken, worden er 4 groepen gevormd, die rouleren langs de diverse onderdelen,te weten product, ontdekking, 4x4 techniek en off-road testdrive.

Per inschrijving worden maximaal 2 plaatsen toegekend. Graag ontvangen we bij de inschrijving ook de naam van jouw invite. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Nog geen lid ? Meld je snel aan en profiteer snel van deze unieke mogelijkheid!

In afwachting van jouw enthousiaste reactie, Met vriendelijke groet, Dacia Club Nederland


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.