Dacia Duster

Puzzelrit Herwers en Dacia Club Nederland

22-05-2017
RichardMCV
Evenement
0

Herwers

Herwers puzzelrit 2017Zoals al jaren het geval is, hebben we weer een schitterende dag gehad, georganiseerd door Dacia dealer Herwers Doetinchem en natuurlijk de Dacia Club Nederland.

2 keer per jaar wordt er in samenwerking met de Dacia Club Nederland een puzzelrit georganiseerd. Ditmaal in de omgeving van Doetinchem. Vanaf 10:15 werden we hartelijk ontvangen door de leden van de Dacia Club. En niet te vergeten natuurlijk door de personeelsleden van Herwers. Voor iedereen was er weer koffie, thee,chocolade melk inclusief wat lekkers in de vorm van gebak.

Inschrijving

Op volgorde van inschrijving was ook het vertrek van de deelnemers. Zodoende kon ik al als tweede beginnen aan de puzzeltocht. Samen met vrouw en zoon hebben we ons door de vragen en foto’s geworsteld. En ik moet het ze nageven; ze hebben het ons niet makkelijk gemaakt.

De tocht

De tocht voerde ons via Doetinchem, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Sinderen, Gendringen naar Anholt en Suderwick in Duitsland. Van daar uit weer terug Nederland in via Dinxperlo, Aalten, Bredevoort, Barlo, Heelweg-Oost en Ijzevoorde weer naar Doetinchem. Uiteindelijk hebben wij zo’n 100km door de omgeving gereden.

Tijdens de tocht was er wel een oponthoud in de vorm van een wielerronde waardoor er een onvoorzien omweg gereden moest worden. Deze omweg bleek erg mee te vallen in afstand maar nam toch nog enige tijd in beslag omdat je de omgeving niet kent en dus niet direct kunt zien waar je dan alsnog langs kunt. Natuurlijk kun je het navigatiesysteem gebruiken maar die probeert je ook zo snel mogelijk weer op de route te krijgen en dat lukt niet altijd als er een wielerronder verreden wordt.

Maar eind goed, al goed. Vrijwel iedereen was binnen de gestelde tijd weer binnen. Na binnenkomst werden de behaalde punten geteld. Helaas was ik (alweer) niet bij de laatste drie ge-eindigt. Maar het gaat uiteindelijk om de gezelligheid en het zien van de omgeving (hoewel ik best wel had willen winnen).

Afsluiten

De dag werd afgesloten met het nuttigen van een hapje, geserveerd vanuit de snackkraam van Deckert, Evenementen Service

Rest mij vanuit hier niets anders dan zowel de Dacia Club alsook Daciadealer Herwers te bedanken voor de gastvrijheid en her uitzetten van de puzzeltocht. Wat mij betreft: tot de volgende keer!

Hieronder vind je foto’s van zowel het evenement alsook een aantal auto’s van de deelnemers:

Lijkt het je ook wel wat om mee te doen met puzzelritten? Bezoek dan de site van de Dacia Club Nederland! Meld je aan als lid van de Club en rij mee!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.