Dacia Duster

Dacia op de Autosalon van Généve 2018

08-03-2018
RichardMCV
Autoshow
0

Op moment van schrijven is de Autosalon van Généve weer aan de gang. De meeste automerken zijn weer aanwezig. Er is echter wel een dalende belangstelling voor dergelijke autoshows. Daarom laten diverse automerken al voor de beurs al previews zien van hun nieuwtjes.

Dacia is dit jaar ook aanwezig op de beursvloer. Uiteraard staat de nieuwe Duster er in diverse kleuren en uitvoeringen. Er is gekozen om een gelimiteerde serie, met de naam "Advance" te tonen die in Frankrijk zal worden uitgebracht. Maar behalve de Duster zijn er weinig nieuwtjes te melden.

Het meest opvallende nieuws is te vinden in de daar getoonde Lodgy. De zevenzitter heeft namelijk een nieuwe achterbank. Deze bestaat namelijk uit twee delen die afzonderlijk te verwijderen zijn. Hierdoor zou je dus ook een 6-zits versie kunnen maken door simpelweg één stoel te verwijderen! Tevens is voor dit model een ander type bekleding gebruikt. Of deze nieuwe achterbank en de nieuwe bekleding ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

De Sandero en de Logan MCV zullen ook worden voorzien van automatische airco. Ook zijn er nu weer andere lichtmetalen velgen beschikbaar.

Hieronder vind je een aantal foto's van diverse Dacia's op de beursvloer:


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota