Dacia Duster

Afsluiting 2019 en door naar 2020

29-12-2019
RichardMCV
Overig
0

Zo, we zitten alweer in de laatste dagen van 2019. Ook dit jaar zijn er weer diverse artikelen verschenen op deze website.

In september van dit jaar was ik alweer 12,5 jaar bezig met Dacia! Wie terugrekent komt dan op maart 2007 uit. In deze maand heb ik de Logan MCV besteld. Hiermee begon voor mij dan ook het Daciavirus.

In eerste instantie heb ik een engelstalige website opgestart. Er was immers al een nederlandstalige website die door Ger werd gerund. Nadat hij besloot te stoppen (na vrij korte tijd) heb ik de website omgebouwd naar een Nederlandstalige variant. In de loop van de jaren is deze meermalen aangepast.

FrankrijkDe laatste grote wijziging dateert alweer van september 2017. Maar ook nu, tijdens onze vakantie, wordt er door mijn zoon en ik hard gewerkt aan de volgende wijzigingen en aanpassingen. Als alles gaat zoals gepland dan zullen jullie hier zeer binnenkort een hele grote wijziging meemaken. Gezien het verleden van de website zou je het best een revolutie mogen noemen.

Hoewel nog niet alles verklapt kan worden zijn er een paar zaken die ik wel kan noemen:

  • De site wordt grotendeels opnieuw opgebouwd waarbij de code verder geoptimaliseerd wordt;
  • Er worden functie aangepast;
  • Er worden functies toegevoegd;
  • De indeling van de site wordt geoptimaliseerd.

Rest mij op dit moment nog allen om jullie een goede jaarwisseling te wensen, pas op met vuurwerk anders wordt het besturen van je Dacia wellicht een probleem. En uiteraard is een ieder hier ook komend jaar weer welkom! We gaan gewoon vrolijk door.

Hieronder een paar vakantiefoto's in Zuid-Frankrijk:


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.