Dacia Duster

Brochures en prijslijsten weer verder aangevuld

25-08-2019
RichardMCV
Overig
0

Dacia brochuresZo af en toe wordt de collectie met brochures en te downloaden bestanden weer aangevuld. Het was eventjes weer een werkje maar het is weer gebeurd voor nu. Laatste dagen is er gewerkt aan de uitbreiding van het aantal brochures en prijslijsten. Bovenaan deze website vind je de mogelijkheid om naar een pagina te gaan waar allerlei brochures en prijslijsten te downloaden zijn. De laatste revisie was op dus het werd tijd een update uit te voeren.

Was er al een overweldigend aantal van 750 brochures en prijslijsten; nu is dit aantal vergroot tot bijna 1200 stuks! En... Allemaal te downloaden als je wilt.

Dacia wordt in vele landen geleverd en daarom wordt deze collectie ook steeds uitgebreid als er weer nieuwe brochures zijn. Hoewel.. Het is onmogelijk om alle brochures te verzamelen.

En als je denkt dat bijna 1200 bestanden al veel zijn; ik heb er bijna 800! klaar staan om uit te zoeken! Uiteraard zullen er dubbele bestanden zijn maar die moeten eruit gefilterd worden. Feit is dat er meerdere honderden bestanden van over zullen blijven die de huidige lijst zullen gaan aanvullen.

Ondertussen is dit de grootste online collectie van Dacia brochures en prijslijsten. Mocht je echter nog één of meerdere links hebben naar brochures, prijslijsten of handleidingen die hier nog niet op de site staan, laat het dan even weten via de email (te vinden via Google) of maak een ticket aan. Dan kan ik deze alsnog bijvoegen. Alvast bedankt...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.