Dacia Duster

Dit is de verkoophit van Dacia

22-10-2019
RichardMCV
Dacia Duster
0

Best verkopende Dacia

Ondanks het feit dat het wel eens weer tijd wordt voor Dacia om eens weer lekker uit te pakken met wat nieuws doet het merk het heel goed.

Maar voor wat betreft de verkoopcijfers steken de Duster en de Sandero ruim boven de andere modellen uit.

De Sandero heeft een verkoopstijging van ruim 2,5% laten noteren; dit zijn in absolute aantallen 17.764 stuks. De Duster heeft dit ruim overtroffen met maar liefst 19.451 stuks, een stijging van 10,8%. Let wel, dit zijn verkoopcijfers over augustus 2019!

Met bovenstaande cijfers heeft Dacia zich maar liefst 2 plaatsen in de top 5 van augustus toege-eigend, te weten de tweede plaats voor de Duster en de vierde plaats voor de Sandero.

Daar waar autotypes zoals de VW Polo, Renault Clio, VW Tiguan, Renault Captur, Nissan Qashqai, Seat Leon, Skoda Fabia en Ford fiesta een flink daling laat zien stijgen de verkopen bij Dacia dus nog steeds.

De eerste plaats wordt bezet door de VW Golf, de derde plaats door de recente VW T-Roc en tenslotte de vijfde plaats de VW Polo.

Wie had had gedacht dat Dacia dit zou bereiken, om met een gevestigd merk als VW de top 5 van best verkopende auto's te delen?


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.