Dacia Duster

Autosalon Genève gaat niet door; Premiere op alternatieve wijze

29-02-2020
RichardMCV
Autoshow
1

Helaas, we kunnen ons niet vergapen aan het allerlaatste nieuws op de Autosalon van Genève. Zelf ben ik al twee keer naar Genève geweest om te fotograferen voor "ons" favoriete merk. Eigenlijk was het de bedoeling om nu weer te gaan vanwege een Premiere bij Dacia maar het Coronavirus gooit roet in het eten.

Op 3 maart had het autofeest moeten beginnen; de pers mag dan als eerste naar binnen om geen last te hebben van alle consumenten.

Maar zoals gezegd, het feest gaat niet door. De Zwitserse overheid heeft besloten dat alle evenementen waar meer dan 1000 bezoekers worden verwacht moeten worden afgelast.

Heel begrijpelijk allemaal; wie wil er de verantwoordelijkheid voor nemen dat er straks vele mensen het virus oplopen op een beurs waar in een paar dagen honderdduizenden mensen komen?

Betekent wel voor ons dat we de nieuwste primeur via het internet moeten vernemen: De onthulling van de elektrische Dacia! Op maandag 3 maart stond de onthulling gepland van deze mijlpaal.

Zodra er nieuws is over de nieuwe elektrische Dacia zullen we dat hier kenbaar gaan maken; via eigen foto's vanaf de beursvloer gaat helaas niet lukken...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Avatar
Erelid
Joost
29-02-2020 om 19:28

Ben erg benieuwd.

Powered by Rovota